Naturistický Rezort Valalta - Mobilné Domy

mobilný dom 4 mobilný dom 4 mobilný dom 4 mobilný dom 4 mobilný dom 4 mobilný dom Lux 4+1 mobilný dom Lux 4+1 mobilný dom Lux 4+1 mobilný dom Lux 4+1 mobilný dom Lux 4+1 piesková pláž piesková pláž vodné atrakcie lodný výlet vyhrievaný bazén s morskou vodou Pizzeria prístav prístav prístav MH 4 MHLux 4+1
Destinácia: Chorvátsko, Istria, Rovinj
Kód zájazdu: 1056085
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Potápanie
Naturizmus

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Naturistický Rezort Valalta - Mobilné Domy

TV minifutbal basketbal nákupná pasáž chladnička,minibar lekárska služba bicykle kozmetický salón minigolf kaderníctvo jacuzzi, vírivka kajak, kanoe vodné bicykle potápačské centrum, lekcie potápania windsurfing, surf masáž volejbal sauna wellness, spa bazén morská voda stolný tenis tenis bazén vyhrievaný bazén vnútorný parkovisko detské ihrisko tobogan, šmýkačka detské animácie miniklub detský kútik detský bazén vodné športy na pláži plážový servis trávnatá pláž štrková pláž okruhliaková pláž piesočnatá pláž fitness centrum večerný program animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 7 km
Vzdialenosť od pláže: 100 m

Obľúbený naturistický komplex s kvalitnými službami sa nachádza 7 km od Rovinja, v blízkosti Limského zálivu. Spojenie s mestom zabezpečuje pravidelná autobusová linka.

 

Obľúbený naturistický komplex ponúka:

- miestne a medzinárodné kulinárske špeciality

- vo všetkých reštauráciách môžete ochutnať eko pivo, ktoré sa vyrába priamo vo Valalte
- zaujímavé zábavné programy
- atraktívne výlety loďou alebo autobusom

- výborné vybavenie strediska: obchod s potravinami, čerstvé ovocie a zelenina, obchod s odevami a plážovým vybavením, fitnes miestnosť, vital centrum, sauna, kaderníctvo a salón krásy, kiosk s dennou tlačou z celého sveta, lekáreň a špecializovaný poliklinika "" Valalta "", ktorá poskytuje profesionálne medicínske služby


Pláž je kamenistá a piesková, bola ocenená medzinárodnou Modrou zástavou za čistotu mora. Ocenenia v roku 2019: Valalta je víťazom ceny „ANWB Erkende camping Top 2019“ ako jeden z najlepších kempingov v Európe. Valalta je víťazom tohtoročnej ceny „ADAC Superplatz 2019“ ako jeden z najlepších kempingov v Európe. 
VYBAVENIE:
reštaurácie s rybími špecialitami, špecialitami na grile, vynovená pizzeria, piváreň s vlastnou výrobou eko piva, čerstvý chlieb a pečivo vlastnej produkcie, bary na pláži a pri bazénoch, kaviareň, zmenáreň a trezor na recepcii, obchody, stánky s ovocím a zeleninou, s novinami, ambulancia, wellness (elektroterapia, magnetoterapia, čínska terapia, podvodná masáž, masáž), sauna, kaderníctvo, kozmetický salón, internet Wi-Fi gratis v celom objekte. Každá ubytovacia jednotka má vyhradené jedno parkovacie miesto. 
UBYTOVANIE:
mobilhome 4 (max. pre 4-5 osôb): cca 30 m2, dve 2-lôžkové spálne (jedna s francúzskou posteľou, druhá s dvomi oddelenými posteľami), obývacia izba s kuchynskou linkou s mikrovlnnou rúrou, kávovarom, chladničkou, sedením, TV-SAT a s klimatizáciou, možná prístelka, kúpeľňa s WC a sprchou, veranda s ležadlami.
mobilhome 4+1 lux: cca 32 m2, mobilné domy s dvomi oddelenými spálňami, každá s kúpeľňou so sprchou a WC, s obývacou časťou so sedením, prístelkou, možná ďalšia prístelka, kuchynskou linkou s mikrovlnnou rúrou, kávovarom, chladničkou, TV-SAT a klimatizáciou, veranda s ležadlami s možnosťou ubytovania až 6 osôb.

STRAVOVANIE:
individuálne, možnosť doobjednania polpenzie.

ŠPORT A ZÁBAVA:
tenis, škola tenisu, stolný tenis, plážový volejbal, basketbal, mini futbal, 9-jamkový minigolf, bicykle, vodné športy, potápanie, škola potápania, surfovania a stolného tenisu, fitnes, vnútorný vyhrievaný bazén so sladkou vodou s 2 whirlpoolmi,  otvorené bazény a detské bazény s morskou vodou, tobogan. Vodná plocha na morskom pobreží chránená od vetra a vĺn, vedľa detských ihrísk, vybavená slnečníkmi a ležadlami, ideálna pre deti. Večer hrá živá hudba v zábavnom centre, deti sa zabavia s animátormi v detskom klube. 

 

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Text:

Naše kontakty

CA Travel Point, s.r.o.
Sídlo:Medená 5
Bratislava 81102



0944 /316 686
office@catravelpoint.sk
ponuky@catravelpoint.sk

Zapísaná v OR SR
Bratislava I, oddiel:Sro,
vložka č.103485/B

IČO: 48 109 941
DIČ: 212 00 48 469
IČ DPH: SK212 00 48 469

Zastúpená:
Mgr. Martina Repášová,
Mgr. Andrea Repášová,
konatelia

BANKA: Tatra Banka
IBAN: SK27 1100 0000 0029
4900 2554


 

MÁME OTVORENÉ


PO   09.00 - 17.00
UT   09.00 - 17.00
ST   09.00 - 17.00
ŠT   09.00 - 17.00
PI    09.00 - 17.00
SO   MÁME ZATVORENÉ
NE   MÁME ZATVORENÉ

 

 

 

 

0944 / 316 686