Apartmány Lanterna Premium Typ A S Polpenziou

pláž Lanterna pláž Lanterna piesková pláž Valeta piesková pláž Valeta piesková pláž Valeta piesková pláž Valeta pláž Lanterna pláž Lanterna pláž pláž Lanterna dvojlôžková spálňa s balkónom dvojlôžková spálňa dvojlôžková spálňa, v pozadí jednolôžková spálňa dvojlôžková izba kompletne vybavená kuchynská linka s chladničkou kompletne vybavená kuchynská linka s chladničkou vybavenie kuchyne vybavenie kuchyne balkón so sedením apartmány sú v krásnej zeleni pláž lemovaná stromami plážový bar posedenie  reštaurácii a la carte reštaurácia s vynikajúcou stravou v rezorte je veľa možností aj na šport pláž s bufetmi so zmrzlinou a občerstvením zábava na mori zábava na mori zábava na mori zábava na mori šport na mori šport na mori štrková pláž v areáli je aj požičovňa bicyklov detské ihrisko pláž detské ihrisko tenisové kurty
Destinácia: Chorvátsko, Istria, Poreč - Tar
Kód zájazdu: 1056276
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Naturizmus

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Apartmány Lanterna Premium Typ A S Polpenziou

minifutbal domáce zviera basketbal herňa práčovňa, čistiareň nákupná pasáž chladnička,minibar lekárska služba aqua aerobic, gym bicykle minigolf bowling petanque, bocca pilates diskotéka bedminton kajak, kanoe vodné bicykle vodné lyže potápačské centrum, lekcie potápania šnorchlovanie biliard konferenčná miestnosť jazda na koni masáž futbal volejbal aerobik golfové ihrisko stolný tenis tenis parkovisko detské ihrisko detské animácie miniklub detský kútik vodné športy na pláži plážový servis betónové platne trávnatá pláž štrková pláž okruhliaková pláž kamienková pláž piesočnatá pláž trezor aquapark večerný program animačný program internet, WiFi bazén
Vzdialenosť od centra: 13 km
Vzdialenosť od pláže: 50 m

Rekreačný komplex Lanterna obklopený opojnou stredomorskou vegetáciou a rôznorodými plážami ponúka na ubytovanie dvojizbové apartmány pre 2 alebo 3 osoby vrátane polpenzie s bohatými švédskymi stolmi vrátane nápojov bez obmedzenia - červené aj biele víno, pivo a množstvo druhov nealko nápojov. Vhodné aj pre aktívnu dovolenku - široký výber vodných športov aj potápanie, k zábave diskotéka Zodiac aj bary a kaviarne. Možnosť návštevy aj susediaceho naturistického rezortu Solaris Apartmánový komplex pozostávajúci z 24 pavilónov rozmiestnených v bohatej mediteránskej vegetácii na polostrove Lanterna, je vzdialený  iba 11 km od malebného Novigradu a 13 km od historického mesta Poreč. Do centra Poreča premáva pravideľná autobusová linka, do blízkeho Novigrad zas lodné taxi. Zo strediska sa dajú podniknúť zaujímavé lodné výlety do Benátok, na Brioni, Lim fjordu, do Rovinja, a autobusom na Plitvice.  Pláž je skalnatá s upravenými kamennými a štrkovými plochami, 50 až 150 m od apartmánov, a časť pláže je aj piesková. Na kraji rezortu je vyhradená aj časť pláže pre psov. Možnosť navštevovať naturistickú pláž v susednom Solarise.

VYBAVENIE: recepcia so zmenárňou, trezor na recepcii za poplatok, Wi-Fi pri recepcii a reštaurácii Marina zadarmo, reštaurácia á la carte, samoobslužná reštaurácia, bary, supermarket, novinový stánok, stánky s pečivom, ovocím a zeleninou, pošta, zdravotná služba, požičovňa áut, parkovisko.

  UBYTOVANIE: Lanterna premium- A3 - apartmán pre 2 alebo 3 osoby so sprchou a WC, balkónom orientovaným na morskú stranu. Tento typ má jednu spálňu s  dvomi lôžkami a druhú izbu s jedným lôžkom, jedálenskú časť s kuchynskou linkou s kompletným vybavením na varenie aj s chladničkou. Plocha apartmánu je 37 m2. V týchto typoch je rekonštruovaná spálňa aj kúpeľňa.

STRAVOVANIE: polpenzia v reštaurácii Marina pri pláži formou bohatých švédskych stolov s nápojmi k večeri neobmedzene (8 druhov nealko nápojov, točené pivo a kvalitné červené aj biele víno z Istrie)

ŠPORT A ZÁBAVA: v športovom centre Valeta vzdialenom 350 m  - 14 tenisových kurtov, ihriská na futbal, basketbal, malý futbal, minigolf, požičiavanie bicyklov, potápačské centrum, plážový volejbal, pre deti detské ihrisko, detský MARO klub so skvelými animáciami v cene, diskotéka ZODIAC, možnosť používať bazén v kempe Lanterna a naturistickú pláž v susediacom naturistickom rezorte Solaris.

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Text:

Naše kontakty

CA Travel Point, s.r.o.
Sídlo:Medená 5
Bratislava 81102



0944 /316 686
office@catravelpoint.sk
ponuky@catravelpoint.sk

Zapísaná v OR SR
Bratislava I, oddiel:Sro,
vložka č.103485/B

IČO: 48 109 941
DIČ: 212 00 48 469
IČ DPH: SK212 00 48 469

Zastúpená:
Mgr. Martina Repášová,
Mgr. Andrea Repášová,
konatelia

BANKA: Tatra Banka
IBAN: SK27 1100 0000 0029
4900 2554


 

MÁME OTVORENÉ


PO   09.00 - 17.00
UT   09.00 - 17.00
ST   09.00 - 17.00
ŠT   09.00 - 17.00
PI    09.00 - 17.00
SO   MÁME ZATVORENÉ
NE   MÁME ZATVORENÉ

 

 

 

 

0944 / 316 686