Hotel Sorea Titris

Destinácia: Slovensko, Prešovský kraj, Tatranská Lomnica
Kód zájazdu: 1056312
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Lyžiarske zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Sorea Titris

TV bicykle minigolf biliard konferenčná miestnosť jazda na koni futbal volejbal sauna wellness, spa tenis parkovisko detská postieľka trezor aquapark internet, WiFi
Vzdialenosť od zjazdovky: 200 m

Kongres a relax Hotel *** SOREA TITRIS je situovaný v tichom prostredí neďaleko centra Tatranskej Lomnice, jednej z najväčších tatranských osád a známym spoločensko-kultúrnym strediskom Vysokých Tatier. Nachádza sa v blízkosti botanickej záhrady s expozíciou tatranskej prírody a múzea Tatranského národného parku.


Ubytovacie služby


Hotel poskytuje ubytovanie v pohodlne zariadených apartmánoch, jedno- a dvojlôžkových izbách s možnosťou prístelky, ktoré sú vybavené kúpeľňou, WC, telefónom, TV SAT, s pripojením na internet. Rodinám s malými deťmi ponúkame možnosť zapožičania detskej postieľky. Súčasťou každej izby je hotelový trezor – zdarma. WiFi pripojenie v spoločenských priestoroch hotela. Bezplatné monitorované parkovisko je priamo pri hoteli. V hoteli nie je možný pobyt so psom! Hotel *** SOREA TITRIS je ocenený Certifikátom "Zariadenie priateľské k deťom a rodinám" v rámci projektu "Vstúpte s dieťaťom". Platnosť certifikácie je na základe skutočného stavu hodnotených služieb kontrolovaná Úniou materských centier.  


Gastronomické služby


Hotelová reštaurácia s kapacitou 185 miest, pestrý výber jedál medzinárodnej a regionálnej kuchyne, bohatá ponuka nápojov, v Aperitív bare raňajky a večere podávané formou teplých a studených bufetových stolov obedové menu (polievka, hlavné jedlo, dezert) pre pobytových hostí sú servírované s možnosťou výberu vrátane vegetariánskeho menu, letná terasa s ohniskom a murovaným krbom, nefajčiarske prostredie, detské jedlá a detské stoličky


Kongresové služby


Klimatizovaná a kompletne technicky zabezpečená kongresová sála poskytuje miesto pre konanie kongresov a seminárov pre 200 osôb. Sála je vybavená audiovizuálnou technikou a WiFi pripojením na internet. Klientom je poskytované bohaté občerstvenie s výbornou kávou. Kongresová sála - kapacita 200 osôb, kino sedenie - 120 osôb, Salónik Titriskino sedenie: 40 miest školské sedenie: 24 miest


Doplnkové služby


Športovo-relaxačné služby

Vybavením atrakcií v ZÓNE I a II sa hotel zaradil medzi špičku vysokotatranských hotelov s najširšou ponukou doplnkových služieb počas celého roka.  Spríjemnením pobytu je  aj možnosť zahrať si tenis, biliard, k dispozícii je  úschovňa športových potrieb.


Hotel štandardne poskytuje informačné služby, predaj pohľadníc, známok a ďalšieho tovaru, požičiavanie sušičov na vlasy a žehličiek a zmenárenské služby. Hoteloví hostia môžu využiť nestrážené parkovisko priamo pri hoteli, monitorované kamerovým systémom. Hotel zabezpečuje aj organizovanie kultúrnych a spoločenských programov, fakultatívnych výletov do blízkeho i vzdialeného okolia (Poľsko, Pieniny, Nízke Tatry, Spiš).


Nielen v letnej sezóne je hotel ideálnym východiskovým bodom pre podnikanie krátkych prechádzok v okolí Tatranskej Lomnice, pre vysokohorské túry do Skalnatej doliny, Huncovskej kotlinky, Doliny bielej vody, do masívu Lomnického a Kežmarského štítu, výlety do Belianskej jaskyne, Javoriny a Ždiaru. Návštevníkom je k dispozícii jazdecká dostihová trať, futbalové a volejbalové ihrisko, tenisové dvorce, požičovne horských bicyklov, minigolf s parkovou úpravou, kino a galéria. V Tatranskej Lomnici sa nachádza aj nástupná stanica kabínkovej lanovky na Skalnaté pleso s možnosťou prestupu na visutú lanovku na Lomnický štít. Okolie ponúka vhodné trasy pre cykloturistiku.

V zime sú lyžiarom k dispozícii 4 vleky – Čučoriedky, sedačková lanovka do Lomnického sedla a kabínková lanovka na Skalnaté Pleso ako aj služby lyžiarskych škôl, skiservisov a požičovni športových potrieb. Náročnejším lyžiarom je určený svah z Lomnického sedla, ktorý patrí k najlepším lyžiarskym terénom vo Vysokých Tatrách s dobrými lyžiarskymi podmienkami až do začiatku mája. Milovníkov zimných športov poteší aj prírodné klzisko a upravené bežecké trate.

Hotel *** SOREA TITRIS leží v tichom prírodnom prostredí a je vhodným miestom pre oddych každej vekovej generácie. Tatranská Lomnica patrí k najznámejším turistickým centrám Tatier, má vhodné dopravné spojenia s celou oblasťou Vysokých Tatier a ponúka aj možnosti kultúrneho, spoločenského a športového vyžitia.

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Text:

Naše kontakty

CA Travel Point, s.r.o.
Sídlo:Medená 5
Bratislava 81102



0944 /316 686
office@catravelpoint.sk
ponuky@catravelpoint.sk

Zapísaná v OR SR
Bratislava I, oddiel:Sro,
vložka č.103485/B

IČO: 48 109 941
DIČ: 212 00 48 469
IČ DPH: SK212 00 48 469

Zastúpená:
Mgr. Martina Repášová,
Mgr. Andrea Repášová,
konatelia

BANKA: Tatra Banka
IBAN: SK27 1100 0000 0029
4900 2554


 

MÁME OTVORENÉ


PO   09.00 - 17.00
UT   09.00 - 17.00
ST   09.00 - 17.00
ŠT   09.00 - 17.00
PI    09.00 - 17.00
SO   MÁME ZATVORENÉ
NE   MÁME ZATVORENÉ

 

 

 

 

0944 / 316 686