Andalúzia s pobytom pri mori

, Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Alhambra , Letecký poznávací zájazd, Španielsko,  Andalúzia s pobytom pri mori, Cádiz, Katedrála Campo del Sur , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Córdoba, La Mezquita , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Sevilla, Španielske námestie , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Sevilla, Alcazar , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Alhambra , Letecký poznávací zájazd , Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, flamenco šaty , Letecký poznávací zájazd, Španielsko Andalúzia s pobytom pri mori, Gibraltár , Letecký poznávací zájazd, Španielsko Andalúzia s pobytom pri mori, Gibraltár , Letecký poznávací zájazd, Španielsko Andalúzia s pobytom pri mori, Gibraltár , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Jerez de la Frontera, katedrála , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Malaga , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, most nad riekou Guadalevin v Ronde , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Alhambra , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Alhambra , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Córdoba, La Mezquita , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Córdoba , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Córdoba , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Malaga , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Malaga , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Malaga , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Sevilla, Alcazar , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Sevilla, Španielske námestie , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, Andalúzia s pobytom pri mori, Sevilla, Španielske námestie , Letecký poznávací zájazd, Španielsko,  Andalúzia s pobytom pri mori, mapa , Letecký poznávací zájazd, Španielsko,  Andalúzia s pobytom pri mori, leták
Destinácia: Španielsko, Andalúzia
Kód zájazdu: 1266084
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Rýchly popis:

Príjemný poznávací zájazd, ktorý vás prevedie krásami na juhu horúceho Španielska. Prejdete sa pokladmi Andalúzie - mestom Malaga so subtropickými záhradami, Sevilla s rozprávkovým palácom Alcázar, či Córdoba, ktorá je európskou križovatkou arabskej, židovskej a kresťanskej kultúry. Ochutnáte lahodné vína, navštívite býčiu arénu a múzeum. Vstúpite na britskú kolóniu, skalu Gibraltár, ktorá je najjužnejším bodom Európy a je z nej vidieť až na pobrežie Afriky. Korunou programu je rozľahlý palácovo-kláštorný komplex Alhambra pri Granade, ktorý je miestom večného odpočinku najväčších španielskych kráľov.


Ubytovanie: 7x v hoteli

Stravovanie: 7x polpenzia

 

Malaga - Ronda - Gibraltár - Cádiz - Jeréz de la Frontera - Sevilla - Córdoba - Granada


Španielsko:

Gibraltár:


Doprava:
letecká

Program:

1. deň – prílet do Malagy, transfer do hotela, ubytovanie na pobreží Costa del Sol, večera.

2. deň – raňajky, transfer do Malagy, prehliadka preslávenej promenády mesta, ktorá pripomína subtropickú záhradu, historického centra mesta – rímske divadlo, pevnosť Alcazaba. Individuálne voľno s možnosťou kúpania, návštevy múzea Pabla Picassa, či katedrály La Manquita. Návrat do hotela, oddych na pláži, večera, nocľah.

3. deň – raňajky, prejazd pohorím Sierra de Ronda do mestečka Ronda, jedného z najromantickejších miest Španielska, kolísky koridy a mesta Ernesta Hemingwaya. Prechádzka mestom, panoramatické výhľady na kaňon Tajo, návšteva býčej arény s múzeom. Popoludní návšteva britskej kolónie Gibraltáru – najjužnejšieho miesta európskeho kontinentu, vyhliadka z gibraltárskej skaly na prieliv oddeľujúci európsky kontinent od afrického. Návšteva Jaskyne sv. Michala a všadeprítomné gibraltárske opičky. Ubytovanie v hoteli, večera.

4. deň – raňajky, prehliadka Cádizu, najstaršieho európskeho mesta založeného v roku 1100 pred. n. l. Feničanmi s krásnymi barokovými kostolmi, malebnými fasádami domov s typickými ozdobnými balkónmi, veža Tavira, katedrála. Individuálne voľno s možnosťou kratšieho kúpania, občerstvenia, či nákupov. Pokračovanie do mesta Jérez de la Frontera, presláveného typickým sherry, vínom a vínnymi produktmi, ale aj slávnou španielskou jazdeckou školou. Prehliadka presláveného vinárstva Tio Pepe s ochutnávkou. Ubytovanie v okolí Sevilly, večera.

5. deň – raňajky, presun do Sevilly, hlavného mesta Andalúzie. Návšteva jedného z najznámejších námestí Európy – Španielskeho námestia, prehliadka rozprávkového kráľovského Alcázaru, sídla maurských emirov, kastílskych a neskôr španielskych kráľov – dokonalá ukážka mudejárskej architektúry, majstrovská kombinácia maurských stavebných techník a katolíckych symbolov. V prípade záujmu návšteva sevillskej katedrály, ktorá vo svojich rozľahlých priestoroch ukrýva hrob Krištofa Kolumba a nádherné oltáre zo striebra a zlata. Pohľad na celé mesto z mohutnej katedrálnej veže La Giralda. Individuálne voľno a plavba loďou. Presun do hotela v okolí Córdoby, večera. 

6. deň – raňajky, prehliadka Córdoby, križovatky arabskej, židovskej a katolíckej kultúry. Prechádzka starým mostom cez rieku Guadalquivir, návšteva najznámejšej pamiatky mesta - mešity La Mezquita, ktorá sa zachovala zo španielskeho stredoveku a patrí k najväčším na svete. Prechádzka uličkami židovského mesta so synagógou. Individuálne voľno, možnosť vychutnať si kulinárske špeciality. Transfer do hotela v okolí Granady, ubytovanie, večera. Fakultatívne možnosť návštevy tradičného predstavenia flamenca.

7. deň – raňajky, prehliadka Granady, goticko – renesančná katedrála s kráľovskou kaplnkou, kde sú pochovaní najslávnejší španielski katolícki králi, Isabela Kastilská a Fernando Aragonský. Štvrť Albaicín, kostol San Nicolás. Návšteva veľkolepého komplexu palácov Alhambra s pevnosťou Alcazába, záhradami Generalife a maurskými palácmi. Večer ubytovanie v hoteli na pobreží Costa del Sol, večera.

8. deň – raňajky, individuálne voľno (podľa odletu), odlet z Malagy.

UPOZORNENIE: v prípade záujmu o lístky do Alhambry je potrebné informovať sa v CK hneď pri objednaní zájazdu.


V cene je zahrnuté:
7x ubytovanie v 3* hoteli s polpenziou, letecká doprava Viedeň - Malaga - Viedeň, podpalubná batožina, transfer na letisko a späť s nástupom v NR, TT alebo BA, transfer letisko - hotel - letisko, autokarová doprava počas okruhu, sprievodca CK, prehliadky podľa programu bez vstupov.

V cene nie je zahrnuté:
Povinné príplatky: servisné poplatky 220 EUR/os., palivový a emisný príplatok 25 EUR/os., pobytová taxa (platba na mieste cca 2 EUR/ os./noc). Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,70 EUR/os./deň alebo poistenie PLUS 4,70 EUR/os./deň, vstup do Alhambry 35 EUR/os. (objednaný vopred), orientačná cena ostatných vstupov 100 EUR/os. (platba na mieste). Ostatné doplatky: 1-lôžková izba 250 EUR/7 nocí. Upozornenie: Ceny vopred objednaných vstupov sa môžu meniť. CK Turancar si vyhradzuje právo na ich doúčtovanie.

Typ stravy:
polpenzia

Dni:
8 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD

Pamiatky v programe pre leták:
Malaga | Gibraltár | Sevilla | Córdoba | Granada

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Text:

Naše kontakty

CA Travel Point, s.r.o.
Sídlo:Medená 5
Bratislava 81102



0944 /316 686
office@catravelpoint.sk
ponuky@catravelpoint.sk

Zapísaná v OR SR
Bratislava I, oddiel:Sro,
vložka č.103485/B

IČO: 48 109 941
DIČ: 212 00 48 469
IČ DPH: SK212 00 48 469

Zastúpená:
Mgr. Martina Repášová,
Mgr. Andrea Repášová,
konatelia

BANKA: Tatra Banka
IBAN: SK27 1100 0000 0029
4900 2554


 

MÁME OTVORENÉ


PO   09.00 - 17.00
UT   09.00 - 17.00
ST   09.00 - 17.00
ŠT   09.00 - 17.00
PI    09.00 - 17.00
SO   MÁME ZATVORENÉ
NE   MÁME ZATVORENÉ

 

 

 

 

0944 / 316 686