Morava

, autobusový poznávací zájazd, Morava, zámok Lednice , autobusový poznávací zájazd, Morava, hrad Znojmo , autobusový poznávací zájazd, Morava, zámok Valtice , autobusový poznávací zájazd, Morava, priepasť Macocha , autobusový poznávací zájazd, Morava, Punkevní jeskyně , autobusový poznávací zájazd, Morava, Mikulov - panoráma mesta , autobusový poznávací zájazd, Morava, Mikulov - centrum mesta , autobusový poznávací zájazd, Morava, Lednice, minaret , autobusový poznávací zájazd, Morava, zámok Slavkov u Brna , autobusový poznávací zájazd, Morava, zámok Lednice , autobusový poznávací zájazd, Morava, zámok Valtice , autobusový poznávací zájazd, Morava, Brno - panoráma mesta , autobusový poznávací zájazd, Morava, Mikulov - panoráma mesta , autobusový poznávací zájazd, Morava, Znojmo - centrum mesta , autobusový poznávací zájazd, Morava, mapa , autobusový poznávací zájazd, Morava, leták
Destinácia: Česká republika, Juhomoravský kraj (Brno)
Kód zájazdu: 1266128
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Rýchly popis:

Región ležiaci na česko-slovenskej hranici je bohatý na nádherné miesta ponúkajúce nezabudnuteľné zážitky. Lednice s romantickým zámkom a francúzskym parkom, Valtice s barokovým zámkom, či Mikulov s najrozsiahlejšou vinohradníckou expozíciou v kraji nachádzajúcou sa v rozľahlom zámku nad mestom. Rovnako aj návšteva Moravského krasu s jaskyňami, či mesta Brno ako metropoly regiónu určite zanechajú príjemný dojem a chuť vrátiť sa sem opäť.  


Ubytovanie: 2x v hoteli

Stravovanie: 2x raňajky


Lednice - Valtice - priepasť Macocha - Slavkov u Brna - Brno - Znojmo - Mikulov




 


Doprava:
autobusová

Program:

1. deň - odchod zo SR v ranných hodinách do Lednicko - valtického areálu (UNESCO). Prehliadka sídla Lichtensteinovcov - zámok Lednice, obklopený francúzskou záhradou a rozľahlým parkom. Lednické panstvo získali v roku 1249 Lichtensteinovci a patrilo im takmer 700 rokov. Nezabudnuteľná je i návšteva zámockého skleníka s dĺžkou takmer 100 metrov. Zaujímavosťou je minaret, ktorý je výnimočnou stavbou tohto charakteru v Európe so svojimi 60 m patrí na našom kontinente medzi najvyššie. V poobedných hodinách presun do Valtíc - prehliadka barokového zámku s kaplnkou a kostolom Nanebovzatia Panny Márie, ochutnávka miestnych vín v priestoroch zámockých pivníc. Večer ubytovanie v hoteli.

2. deň - raňajky, presun do Moravského krasu patriaceho medzi najvýznamnejšie krasové oblasti v strednej Európe. Prehliadka komplexu Punkevních jaskýň, ktoré sú súčasťou najdlhšieho jaskynného systému v ČR. Objaviteľom sa stal Karel Absolon, ktorý objavil jej časti v rokoch 1909-1933. Možnosť plavby na loďkách podzemnou riečkou Punkvou spájajúcou jaskyne s legendami opradenou priepasťou Macocha. Je najväčšou priepasťou tohto druhu v Európe. Výstup lanovkou k hornému okraju 138 m hlbokej priepasti, pohľad do jej hlbín z vyhliadkových mostíkov. Presun do mestečka Slavkov u Brna - prehliadka barokového zámku. Mesto je známe najmä z roku 1805, keď sa v jeho blízkosti stretli na bojisku traja cisári-cisár Bonaparte, ruský cár Alexander I. a rímsko -nemecký cisár František I. Návšteva Brna, ktorého dominantou je hrad Špilberg týčiaci sa nad mestom, prehliadka centra mesta - chrám sv. Petra a Pavla s románsko-gotickou kryptou, Stará radnica s brnenským drakom, orloj, návšteva unikátnej kostnice kostola sv. Jakuba. Večer ubytovanie v hoteli.

3. deň - raňajky, návšteva Znojma - mesto s kráľovskou povesťou vypínajúce sa nad riekou Dyjou. Prehliadka historického centra, Znojemského hradu, rotundy Panny Márie a sv. Kataríny. Znojemské podzemie - prechádzka labyrintom chodieb a pivníc tiahnucich sa popod domy a ulice centra – najväčší systém podzemných chodieb v Čechách. Poobede presun do vinohradmi obklopeného mestečka Mikulov, ktorého dominantou je barokový zámok s najrozsiahlejšou tuzemskou expozíciou vinárstva a vinohradníctva, stojaci na skalnatom útese. Prechádzka po historickom centre - Sgrafitový dom U rytierov, Dietrichsteinská hrobka v bývalom kostole Sv. Anny na hlavnom námestí, individuálne voľno. V podvečerných hodinách odchod späť na Slovensko.


V cene je zahrnuté:
doprava luxusným autokarom, 2x ubytovanie v 3* hoteli s raňajkami, sprievodca CK, prehliadky podľa programu bez vstupov.

V cene nie je zahrnuté:
Povinné príplatky: palivový príplatok 5 EUR, pobytová taxa (platba na mieste cca 2 EUR/ os./noc).  Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,70 EUR/os./deň alebo poistenie PLUS 4,70 EUR/os./deň), orientačná cena vstupov 60 EUR/os. (platba na mieste v miestnej mene). Ostatné doplatky: 1-lôžková izba 70 EUR/2 noci, miestenka 10 EUR, príplatok za dvojsedadlo 55 EUR. Nástupné miesta: BA bez príplatku, NR, TT - 10 EUR, NZ, KN, TO, PN, PE - 15 EUR, TN, ZH, PD, DUB, NM - 20 EUR, BB, ZV, PB, ZA - 25 EUR. 

Typ stravy:
raňajky

Dni:

3 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD


Pamiatky v programe pre leták:
Lednice | priepasť Macocha | Brno | Znojmo

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Text:

Naše kontakty

CA Travel Point, s.r.o.
Sídlo:Medená 5
Bratislava 81102



0944 /316 686
office@catravelpoint.sk
ponuky@catravelpoint.sk

Zapísaná v OR SR
Bratislava I, oddiel:Sro,
vložka č.103485/B

IČO: 48 109 941
DIČ: 212 00 48 469
IČ DPH: SK212 00 48 469

Zastúpená:
Mgr. Martina Repášová,
Mgr. Andrea Repášová,
konatelia

BANKA: Tatra Banka
IBAN: SK27 1100 0000 0029
4900 2554


 

MÁME OTVORENÉ


PO   09.00 - 17.00
UT   09.00 - 17.00
ST   09.00 - 17.00
ŠT   09.00 - 17.00
PI    09.00 - 17.00
SO   MÁME ZATVORENÉ
NE   MÁME ZATVORENÉ

 

 

 

 

0944 / 316 686