Kampánia

, Letecký poznávací zájazd, Kampánia, ostrov Capri , Letecký poznávací zájazd, Kampánia, ostrov Capri , Letecký poznávací zájazd, Kampánia, Positano , Letecký poznávací zájazd, Kampánia, Positano , Letecký poznávací zájazd, Kampánia, sopka Vezuv , Letecký poznávací zájazd, Kampánia, sopka Vezuv a Pompeje , Letecký poznávací zájazd, Kampánia, Neapol, Castel Nuovo , Letecký poznávací zájazd, Kampánia, Neapol, galéria Umberto I. , Letecký poznávací zájazd, Kampánia, Pompeie , Letecký poznávací zájazd, Kampánia, Amalfi , Letecký poznávací zájazd, Kampánia, Amalfi , Letecký poznávací zájazd, Kampánia, Amalfi , Letecký poznávací zájazd, Kampánia, Capri , Letecký poznávací zájazd, Kampánia, Amalfi , Letecký poznávací zájazd, Kampánia, Neapol, Piazza del Plebiscito , Letecký poznávací zájazd, Kampánia, Neapol a pravá pizza Margherita , Letecký poznávací zájazd, Kampánia, Positano , Letecký poznávací zájazd, Kampánia, mapa , Letecký poznávací zájazd, Kampánia, leták
Destinácia: Taliansko, Kampánia (Neapol)
Kód zájazdu: 1266168
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy
Poznávacie zájazdy
Eurovíkendy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Rýchly popis:

Ak hľadáte spojenie prírody, ruchu veľkomesta a romantiky, Kampánia je ideálnou voľbou. Hneď na úvod vás očarí ostrov Capri, známy z filmov a seriálov, pokračovať budeme na úchvatnom pobreží Amalfi, prejdeme sa ulicami metečka Positano, vystúpime ku kráteru sopky Vezuv, ktorá svojou erupciou pochovala za antických čias Pompeje. Nevynecháme ani tie a pozrieme si, čo z nich zostalo. Zájazd zakončíme v Neapole, domove pizze, ktorý je pretkaný nádhernými ulicami plnými života. Tešíte sa už na Kampániu s Turancarom?


Ubytovanie: 4x v hoteli

Stravovanie: 4x raňajky


Neapol – Capri – Positano – Amalfi – Vezuv – Pompeje – Neapol



Doprava:
letecká

Program:

1. deň – odlet z Viedne, prílet do Neapolu. Transfer na pobrežie, možnosť kúpania a relaxu, ubytovanie a nocľah.

2. deň - raňajky, presun na pobrežie Amalfi, ktoré je podľa samotných Talianov najromantickejšou časťou krajiny. Mestečko Positano, ktorého začiatky sa datujú do 9. storočia, kedy tu bol vybudovaný kláštor, ku ktorému postupne pribudlo väčšie a väčšie osídlenie. Dnes je označované ako najfarebnejšie mesto pobrežia, očarí svojou plážou ale aj šarmantnými historickými uličkami. Transfer do Amalfi s množstvom očarujúcich výhľadov na Salernský záliv, ktorý je na zozname svetového dedičstva UNESCO. Mestečko Amalfi ponúka okrem historických a prírodných krás aj možnosť kúpania sa v čistom a teplom mori. Vo večerných hodinách návrat do hotela, ubytovanie.

3. deň – raňajky, plavba loďou na čarokrásny ostrov Capri - nazývaný kvôli azúrovo-modrým farbám Tyrrhenského mora aj Modrý ostrov. Vďaka svojej kráse a jedinečnosti je už od antických dôb vyhľadávaným sídlom vyšších vrstiev spoločnosti. Fakultatívne možnosť plavby okolo ostrova, ktorého veľkosť dosahuje len niečo okolo desať štvorcových kilometrov.  Prehliadka mestečka Capri, Augustových záhrad, do ktorých vedie kľukatý chodník krupp, nesúci meno nemeckého oceľového magnáta Friedricha Kruppa, ktorý sa o záhrady v minulosti staral. Výstup na horu Monte Solaro s krásnym výhľadom na ostrov, skaly Faraglioni a Neapolský záliv. Popoludní individuálne voľno, možnosť kúpania sa.

4. deň - raňajky, návšteva národného parku Vezuv, nenáročný výstup až ku kráteru sopky, ktorá je dnes jedinou činnou sopkou na európskej pevnine. Presun do starobylých Pompejí (UNESCO), ktoré boli v roku 79 n. l. zasypané popolom z blízkej sopky Vezuv. Prehliadka archeologických vykopávok antického mesta, približujúca život a kultúru obyvateľov Pompejí, ktorý v čase svojho života netušili, že žijú pod sopkou, považovali ju len za jeden z okolitých kopcov. Vo večerných hodinách ubytovanie.

5. deň - raňajky, návšteva hlavného mesta Kampánie - Neapolu (UNESCO), ktoré je hlučným, živým, elegantným a občas aj chaotickým mestom. Prehliadka centra - Castel Nuovo, hrad postavený Karolom z Anjou v r. 1279 na pobreží Neapolského zálivu, námestie Piazza del Plebiscito s Bazilikou sv. Františka z Pauly a Kráľovským palácom, radnica a Radničné námestie, nákupná galéria Umberto I., ktorá vďaka prvkom architekta Emanuela Rocca nápadne pripomína známu galériu Viktora Emanuela II. v Miláne, budova opery Teatro San Carlo – najstaršej aktívnej opernej scény v Európe. Transfer na letisko, odlet do Viedne.


V cene je zahrnuté:
4x ubytovanie v 3* hoteli s raňajkami, letecká doprava Viedeň – Neapol – Viedeň, transfer na letisko a späť s nástupom v NR, TT alebo BA, transfer letisko - hotel - letisko, autokarová doprava počas okruhu, plavba po pobreži Amalfi, plavba na ostrov Capri, sprievodca CK, prehliadky podľa programu bez vstupov.

V cene nie je zahrnuté:
Povinné príplatky: servisné poplatky 195 EUR/os., palivový a emisný príplatok 25 EUR/os., pobytová taxa (platba na mieste cca 3 EUR/os./noc). Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,70 EUR/os./deň alebo poistenie PLUS 4,70 EUR/os./deň, orientačná cena vstupov 90 EUR/os. (platba na mieste). Ostatné doplatky: 1-lôžková izba 150 EUR/4 noci.

Typ stravy:
raňajky

Dni:
5 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD

Pamiatky v programe pre leták:
Vezuv | Capri | Neapol | pobrežie Amalfi

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Text:

Naše kontakty

CA Travel Point, s.r.o.
Sídlo:Medená 5
Bratislava 81102



0944 /316 686
office@catravelpoint.sk
ponuky@catravelpoint.sk

Zapísaná v OR SR
Bratislava I, oddiel:Sro,
vložka č.103485/B

IČO: 48 109 941
DIČ: 212 00 48 469
IČ DPH: SK212 00 48 469

Zastúpená:
Mgr. Martina Repášová,
Mgr. Andrea Repášová,
konatelia

BANKA: Tatra Banka
IBAN: SK27 1100 0000 0029
4900 2554


 

MÁME OTVORENÉ


PO   09.00 - 17.00
UT   09.00 - 17.00
ST   09.00 - 17.00
ŠT   09.00 - 17.00
PI    09.00 - 17.00
SO   MÁME ZATVORENÉ
NE   MÁME ZATVORENÉ

 

 

 

 

0944 / 316 686