Madrid a okolie

, Letecký poznávací zájazd, Španielsko, To najkrajšie z Madridu a okolia let, fontána , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, To najkrajšie z Madridu a okolia let, palác El Escorial , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, To najkrajšie z Madridu a okolia let, palác El Escorial , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, To najkrajšie z Madridu a okolia let, námestie Plaza Mayor , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, To najkrajšie z Madridu a okolia let, akvadukt v Segovii , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, To najkrajšie z Madridu a okolia let, katedrála v Segovii , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, To najkrajšie z Madridu a okolia let, Castilla y Leon, Segovia , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, To najkrajšie z Madridu a okolia let, odev , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, To najkrajšie z Madridu a okolia let, štadión Santiago Bernabéu , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, To najkrajšie z Madridu a okolia let, Toledo - Alcázar/Alcantra , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, To najkrajšie z Madridu a okolia let, Toledo staré mesto , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, To najkrajšie z Madridu a okolia let, Toledo staré mesto , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, To najkrajšie z Madridu a okolia let, mapa , Letecký poznávací zájazd, Španielsko, To najkrajšie z Madridu a okolia let, leták
Destinácia: Španielsko
Kód zájazdu: 1269062
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Rýchly popis:

Ubytovanie: 5x v hoteli

Stravovanie: 5x polpenzia

 

Madrid- San Lorenzo de El Escorial - Segovia  - Toledo - Aranjuez

 

 


Doprava:
letecká

Program:

1. deň - prílet do Madridu, transfer do hotela, ubytovanie, večera.

2. deň - raňajky, presun na prehliadku hlavného mesta Španielska. Cez Španielske námestie ku Kráľovskému palácu a jeho priľahlým záhradám. Palác je oficiálnym sídlom španielskeho kráľovského rodu a je považovaný za najrozľahlejší v západnej Európe. Pohľad na majestátnu katedrálu Santa Maria Almudena a baziliku San Francis el Grande, ktorá je jedným z diel talianskeho architekta Sabatiniho. Presun na námestie Plaza Mayor, ktoré bolo v minulosti centrom mesta, a tržnicu Mercado San Miguel - gastronomický raj plný toho najlepšieho jedla a pitia. Individuálne voľno - možnosť návštevy napr. Museo del Prado, Museo Nacional de arte Reina Sofia. Návrat do hotela, večera.

3. deň – raňajky, odchod do San Lorenzo de El Escorial (UNESCO), prehliadka jedinečného diela španielskej architektúry – monumentálneho kráľovského paláca El Escorial s bazilikou a panteónom španielskych kráľov. Prejazd do Segovie (UNESCO), prehliadka historického centra - rímsky akvadukt, ktorý je jedným z najzachovalejších v Európe, exteriér katedrály, exteriér pevnosti Alcázar, pohľad na románsky kostol Veracruz, mestské opevnenie z 12. storočia. Transfer do hotela, večera.

4. deň - raňajky, odchod do Toleda (UNESCO), prehliadka mesta - katedrála, kostol sv. Tomáša s jedinečnou mudéjarskou vežou, Synagóga del Tránsito - Museo Sefardí, bývalá synagóga, dnes kostol Santa María la Blanca, mešita z 10 st. - dnes kostol Cristo de la Luz, múzeum El Greca. Prejazd do Aranjuezu. Jedinečnou dominantou mesta je kráľovský palác, ktorého stavba bola začatá v druhej polovici 16. storočia na popud kráľa Filipa II. Projektantmi paláca boli slávni architekti El Escorialu Juan Herrera a Juan Bautista de Toledo. Stavba bola dokončená v polovici 18. storočia za vlády Ferdinanda VI. Neskôr, za vlády Karola III., pribudli ďalšie dve krídla. Ide o mimoriadne a úchvatné dielo s nádherným parkom. Transfer do hotela, večera.

5. deň -  raňajky. Prejazd do Madridu - individuálne voľno: možnosť návštevy niektorého z mnohých svetoznámych múzeí a galérií - Museo Nacional centro de arte Reina Sofía, múzeum Thyssen-Bornemisza alebo múzeum Sorolla, galéria Museo del Prado so zbierkami majstrovských diel španielskych maliarov ako Francisco de Goya, El Greco, Diego Velázquez, ale aj diel svetových autorov, ktorými boli Tiziano, Rafaelo, Botticelli či Rubens. Možnosť návštevy Námorného múzea, v ktorom je možné obdivovať artefakty spojené s bohatou kolonizačnou históriou Španielska. V každom návštevník nájde iný štýl umenia, od klasického až po moderné. Štadión jedného z najvýznamnejších a najlepších futbalových klubov sveta, Realu Madrid - Santiago Bernabéu. Návrat do hotela, večera.

6. deň - raňajky, transfer na letisko, odlet.


V cene je zahrnuté:
5x ubytovanie v 3* hoteli s polpenziou, letecká doprava Viedeň  – Madrid – Viedeň, transfer letisko - hotel - letisko, autokarová doprava počas okruhu, sprievodca CK, prehliadky podľa programu bez vstupov.

V cene nie je zahrnuté:
Povinné príplatky: servisné poplatky 220 EUR/os., palivový a emisný príplatok 25 EUR/os., pobytová taxa (platba na mieste cca 2 EUR/os./noc). Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,70 EUR/os./deň alebo poistenie PLUS 4,70 EUR/os./deň, transfer na letisko a späť s nástupom v NR 35 EUR/os., TT 30 EUR/os. alebo BA 25 EUR/os. (organizovaný pri min. počte 10 os.), orientačná cena vstupov 100 EUR/os. (platba na mieste).  Ostatné doplatky: 1-lôžková izba 175 EUR/5 nocí.

Typ stravy:
polpenzia

Dni:
6 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD

Pamiatky v programe pre leták:
Museo del Prado | palác El Escorial | Gobustan

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Text:

Naše kontakty

CA Travel Point, s.r.o.
Sídlo:Medená 5
Bratislava 81102



0944 /316 686
office@catravelpoint.sk
ponuky@catravelpoint.sk

Zapísaná v OR SR
Bratislava I, oddiel:Sro,
vložka č.103485/B

IČO: 48 109 941
DIČ: 212 00 48 469
IČ DPH: SK212 00 48 469

Zastúpená:
Mgr. Martina Repášová,
Mgr. Andrea Repášová,
konatelia

BANKA: Tatra Banka
IBAN: SK27 1100 0000 0029
4900 2554


 

MÁME OTVORENÉ


PO   09.00 - 17.00
UT   09.00 - 17.00
ST   09.00 - 17.00
ŠT   09.00 - 17.00
PI    09.00 - 17.00
SO   MÁME ZATVORENÉ
NE   MÁME ZATVORENÉ

 

 

 

 

0944 / 316 686