Rezidencia Doria Estensi

Rezidencia Doria Estensi v stredisku Lido Estensi, zájazdy autobusovou a individuálnou dopravou do Talianska Rezidencia Doria Estensi v stredisku Lido Estensi, zájazdy autobusovou a individuálnou dopravou do Talianska Rezidencia Doria Estensi v stredisku Lido Estensi, zájazdy autobusovou a individuálnou dopravou do Talianska Rezidencia Doria Estensi v stredisku Lido Estensi, zájazdy autobusovou a individuálnou dopravou do Talianska Rezidencia Doria Estensi v stredisku Lido Estensi, zájazdy autobusovou a individuálnou dopravou do Talianska Rezidencia Doria Estensi v stredisku Lido Estensi, zájazdy autobusovou a individuálnou dopravou do Talianska Rezidencia Doria Estensi v stredisku Lido Estensi, zájazdy autobusovou a individuálnou dopravou do Talianska Rezidencia Doria Estensi v stredisku Lido Estensi, zájazdy autobusovou a individuálnou dopravou do Talianska Rezidencia Doria Estensi v stredisku Lido Estensi, zájazdy autobusovou a individuálnou dopravou do Talianska Rezidencia Doria Estensi v stredisku Lido Estensi, zájazdy autobusovou a individuálnou dopravou do Talianska Rezidencia Doria Estensi v stredisku Lido Estensi, zájazdy autobusovou a individuálnou dopravou do Talianska Rezidencia Doria Estensi v stredisku Lido Estensi, zájazdy autobusovou a individuálnou dopravou do Talianska Rezidencia Doria Estensi v stredisku Lido Estensi, zájazdy autobusovou a individuálnou dopravou do Talianska
Destinácia: Taliansko, Emilia-Romagna, Lido degli Estensi
Kód zájazdu: 1269093
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Rezidencia Doria Estensi

TV domáce zviera chladnička,minibar detská postieľka plážový servis piesočnatá pláž internet, WiFi
Vzdialenosť od centra: 200 m
Vzdialenosť od pláže: 150 m
Rýchly popis:

Moderne zariadená rezidencia so záhradou a grilom,v letovisku Lido Estensi, neďaleho hlavnej triedy a centra.


Poloha:
na Viale Ariosto 39 v pokojnom stredisku Lido Estensi, asi 150 m od pláže, v blízkosti hlavnej triedy a centra letoviska s obchodmi, barmi, reštauráciami. Rimini je vzdialené asi 90 km, historická Ravenna zapísaná v zozname UNESCO je asi 30 km južne od strediska.

Ubytovanie:
rezidencia má k dispozícii záhradu s grilom. Parkovanie je možné v blízkych uliciach zadarmo alebo za poplatk - podľa zóny. Apartmány su moderne zariadené, všetky majú sociálne zariadenie a balkón alebo terasu, obývaciu miestnosť s rozkladacím dvojlôžkom, vybavenú kuchynským kútom, SAT TV, mikrovlnou rúrou. V apartmánoch typu bilocal je ešte jedna spálňa s manželským lôžkom, v apartmánoch typu trilocal sú dve spálne - v jednej je poschodová posteľ, v druhej dvojlôžko. V trilocaloch je aj práčka. Malé domáce zvieratá sú povolené za poplatok 40 EUR/7 nocí. V blízkosti sa nachádza požičovňa bicyklov.

Stravovanie:
bez stravy.

Pláž:
piesočnatáverejná neplatená aj súkromná pláž s pozvoľným vstupom do mora, plážový servis za poplatok 70 EUR/týždeň na mieste.

Doprava:
individuálna

V cene je zahrnuté:
prenájom apartmánu na 7 nocí, všetky spotreby, Wi-Fi, telefonická asistenčná služba.

V cene nie je zahrnuté:
Povinné príplatky: platba na mieste: záverečné upratovanie 70 EUR/apartmán, miestna pobytová taxa, Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie KOMFORT 3,90 EUR/osoba/deň alebo poistenie PLUS 8 EUR/osoba/deň, asistencia k motorovému vozidlu 2,30 EUR/deň. Kaucia 100 EUR/apartmán - v prípade vrátenia nepoškodeného apartmánu sa vracia späť. Ostatné doplatky: zvieratá sú povolené za 35 EUR/do 5 kg. Plážový servis za poplatok 70 EUR/týždeň. Z cien uvedených pri tomto objekte je možné poskytnúť zľavy.


Typ stravy:
bez stravy

Informácie o krajine a stredisku:

TALIANSKO

Taliansko patrí k najnavštevovanejším krajinám na svete. Je to krajina bohatej a dlhej histórie, krajina nekonečných pláží, zasnežených hôr, malebných jazier, viníc či olivových hájov, romantických mestečiek, galérií, chrámov a múzeí. Dovolenka v tejto krajine je vždy nezabudnuteľná. Každoročne sa do nej vracajú tisícky klientov, aby vždy objavili niečo nové. V Taliansku si vyberie každý: ten, čo rád leňoší na širokej pieskovej pláži na severe i ten, kto uprednostňuje malé skalnaté zákutia v južnej Kalábrii. Obdivovatelia architektonických a umeleckých skvostov minulých storočí si vychutnajú prechádzku miestami ako Verona, Benátky, Terst, Rím, Neapol v rámci fakultatívnych výletov. Všetky zážitky umocní vynikajúca kuchyňa a temperamentní hostitelia.

LIDO ESTENSI

Typické talianske prázdninové letovisko susediace na severe s Porto Garibaldi a severne od Rimini so všetkým, čo k tomu patrí - prístavom, obchodmi a reštauráciami s výbornými talianskymi špecialitami a kaviarničkami voňajúcimi capuccinom a pistaciovou zmrzlinou. Široké piesočnaté upravené pláže s atrakciami pre deti. Možnosť fakultatívnych výletov do blízkej historickej Ravenny, známej množstvom zachovalých byzantských mozaík, univerzitnej Ferrary so sídlom biskupa, iba necelé dve hodiny od San Marína - najstaršej republiky na svete.

V okolí je množstvo zábavných parkov pre deti v známej oblasti Rimini, kde je možné prežiť celý deň spolu s deťmi a užiť si množstvo atrakcií. Iba 8 km je úžasné romantické mestečko Comacchio, postavené na ostrovčekoch a popretkávané kanálmi, ktoré sú prepojené množstvom mostov, pripomínajúce Benátky.


Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Text:

Naše kontakty

CA Travel Point, s.r.o.
Sídlo:Medená 5
Bratislava 81102



0944 /316 686
office@catravelpoint.sk
ponuky@catravelpoint.sk

Zapísaná v OR SR
Bratislava I, oddiel:Sro,
vložka č.103485/B

IČO: 48 109 941
DIČ: 212 00 48 469
IČ DPH: SK212 00 48 469

Zastúpená:
Mgr. Martina Repášová,
Mgr. Andrea Repášová,
konatelia

BANKA: Tatra Banka
IBAN: SK27 1100 0000 0029
4900 2554


 

MÁME OTVORENÉ


PO   09.00 - 17.00
UT   09.00 - 17.00
ST   09.00 - 17.00
ŠT   09.00 - 17.00
PI    09.00 - 17.00
SO   MÁME ZATVORENÉ
NE   MÁME ZATVORENÉ

 

 

 

 

0944 / 316 686