Delphin Imperial

Hotel Delphin Imperial - hotel - letecký zájazd  - Turecko, Lara Hotel Delphin Imperial - bazén - letecký zájazd  - Turecko, Lara Hotel Delphin Imperial - izba - letecký zájazd  - Turecko, Lara Hotel Delphin Imperial - kúpeľňa - letecký zájazd  - Turecko, Lara Hotel Delphin Imperial - bazén a tobogány - letecký zájazd  - Turecko, Lara Hotel Delphin Imperial - bazén a tobogány - letecký zájazd  - Turecko, Lara Hotel Delphin Imperial - detský bazén - letecký zájazd  - Turecko, Lara Hotel Delphin Imperial - lobby - letecký zájazd  - Turecko, Lara Hotel Delphin Imperial - reštaurácia - letecký zájazd  - Turecko, Lara Hotel Delphin Imperial - á la carte reštaurácia - letecký zájazd  - Turecko, Lara Hotel Delphin Imperial - irish pub - letecký zájazd  - Turecko, Lara Hotel Delphin Imperial - disko bar - letecký zájazd  - Turecko, Lara Hotel Delphin Imperial - kino - letecký zájazd  - Turecko, Lara Hotel Delphin Imperial - fitnescentrum - letecký zájazd  - Turecko, Lara Hotel Delphin Imperial - herňa - letecký zájazd  - Turecko, Lara Hotel Delphin Imperial - turecké kúpele - letecký zájazd  - Turecko, Lara Hotel Delphin Imperial - vnútorný bazén - letecký zájazd  - Turecko, Lara Hotel Delphin Imperial - miniklub - letecký zájazd  - Turecko, Lara Hotel Delphin Imperial - tenis - letecký zájazd  - Turecko, Lara Hotel Delphin Imperial - pláž - letecký zájazd  - Turecko, Lara
Destinácia: Turecko, Antalya, Lara
Kód zájazdu: 1275614
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Delphin Imperial

TV aromaterapia herňa práčovňa, čistiareň bezbariérový prístup nákupná pasáž chladnička,minibar lekáreň lekárska služba aqua aerobic, gym kozmetický salón šípky minigolf bowling salón krásy kaderníctvo diskotéka windsurfing, surf biliard konferenčná miestnosť masáž volejbal turecké kúpele, hammam sauna wellness, spa aerobik stolný tenis tenis bazén vnútorný bezlepková strava detská postieľka detské ihrisko tobogan, šmýkačka stráženie detí detské animácie miniklub detský kútik detský bazén vodné športy na pláži plážový servis bar na pláži piesočnatá pláž fitness centrum trezor aquapark večerný program animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 200 m
Vzdialenosť od letiska: 10 km
Vzdialenosť od pláže: 0 m
Rýchly popis:

Pompézny hotel s jedinečnou architektúrou luxusných interiérov uspokojí aj náročnú klientelu, nachádza sa priamo na pláži v letovisku Lara. Je vhodný pre všetky vekové kategórie aj pre rodiny s deťmi, ktorí uprednostňujú dovolenku s vynikajúcimi službami ultra all inclusive a nadštandardným servisom. Oficiálna kategória hotela je 5*.


Poloha:
priamo na pláži v letovisku Lara v , iba 10 km od medzinárodného letiska v Antalyi. V okolí hotela nájdete nákupné centrá s rôznym tovarom.

Hotel:
vstupná hala s recepciou, desať panoramatických výťahov, lobby bar (otvorený 6.00-1.00), niekoľko ďalších barov ako snack bar, bar pri bazéne, plážový bar, bowling bar, Puro bar, nočný klub s barom a diskotékou, hlavná reštaurácia, 9 a la carte reštaurácií (1x za pobyt zdarma, nutná rezervácia). V hotelovom areáli sa nachádza hlavný bazén, relaxačný bazén, vnútorný bazén a bazén so šmykľavkami pre deti i dospelých. Wellness centrum - turecké kúpele a sauny zdarma, masáže a iné procedúry za poplatok. Klienti si môžu využiť tenisový kurt (depozit za požičanie príslušenstva), šípky, stolný tenis, volejbal, aerobik, fitnescentrum, kino. K dispozícii lunapark, tínedžerský klub (13-16 rokov), detské ihriská, miniklub (4-12 rokov), detské kino, minidisko. Ostatné služby - lekár, kaderníctvo, herňa, biliard, bowling, obchodná pasáž, internetová kaviareň za poplatok. Wi-Fi pripojenie vo všetkých priestoroch hotela je zdarma.

Izby:
luxusne zariadené klimatizované dvojlôžkové izby s možnosťou jednej alebo dvoch prísteliek. Všetky izby majú vlastné sociálne zariadenie (vaňa, sušič na vlasy, WC), SAT TV, minibar (denne dopĺňaný nealkoholickými nápojmi, vodou, pivom, krekrami, čokoládou), súpravu na prípravu kávy a čaju, telefón, trezor a balkón. Wi-Fi pripojenie zdarma. Izby s bočným výhľadom na more a rodinné izby s dvomi oddelenými izbami sú na vyžiadanie a za poplatok.

Stravovanie:
ultra all inclusive formou bufetových stolov - raňajky, neskoré raňajky, obed, večera, polnočný bufet. Popoludňajšie občerstvenie - zmrzlina, snacky, koláčiky, ovocie, turecké placky, káva, čaj. Lokálne alkoholické a nealkoholické nápoje, vybrané importované nápoje, čerstvé ovocné šťavy zdarma.

Pláž:
súkromná hotelová piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora. Plážový bar v rámci ultra all inclusive zdarma. Slnečníky, ležadlá  a plážové osušky zdarma. Vodné športy za poplatok.

Doprava:
letecká

V cene je zahrnuté:
7, 10, resp. 11x ubytovanie so službami ultra all inclusive, letecká doprava Bratislava - Antalya - Bratislava, alebo Košice - Antalya - Košice, alebo Piešťany - Antalya - Piešťany, alebo Poprad - Antalya - Poprad, transfer letisko - hotel - letisko, služby delegáta partnerskej CK (slovensky alebo česky hovoriaci). 

V cene nie je zahrnuté:
Povinné príplatky: servisné poplatky pre osoby nad 2 roky 199 EUR, pre osoby do 2 rokov 60 EUR. Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie KOMFORT 3,70 EUR/os./deň alebo PLUS 4,70 EUR/os./deň. Upozornenie: z uvedených cien nie je možné uplatniť zľavu pre firemných partnerov.

Typ stravy:
ultra all inclusive

Informácie o krajine a stredisku:

hlavné mesto: Ankara

počet obyvateľov: 83,4 mil.

rozloha: 814.500 km2

časový posun: + 1 hod.

doba letu: cca 2 hod. 40 min. do Antalye

mena: turecká líra

úradný jazyk: turecký

TURECKO

Turecko sa rozprestiera na dvoch kontinentoch – Európe (3% rozlohy) a Ázii (97% rozlohy), ktoré sú od seba oddelené Bosporskou a Dardanelskou úžinou. Je to rozľahlá krajina, ktorú obmýva Stredozemné, Egejské, Čierne a Marmarské more. Turci sú veľmi priateľskí, milí, spontánni ľudia a samo­zrejme výborní obchodníci. Najväčším mestom je Istanbul (cca 15 mil. obyvateľov) – rušné pulzujúce veľkomesto s krásnymi pamätihodnosťami, nezabudnuteľným bazá­rom i modernou architektúrou a infraštruktúrou. Turecko je nádherná krajina s bohatou históriou a kultúrou. Kuchyňa je mimoriadne rozmanitá a chutná, Turci sú v príprave jedla skutoční špecialisti. Známy je tiež lahodný čaj, silná káva i anízová pálenka raki. Ak si vyberiete Turecko za destináciu, či už s First minute zľavami alebo ako Last minute dovolenku, objavíte prekrásnu krajinu, do ktorej sa vždy radi vrátite. Letecké zá­jazdy sú realizované s odletmi z Bratislavy, Košíc, Piešťan a Popradu na letisko v Antalyi.

LARA

Moderne vybudované stredisko Lara, vzdialené 10 km od mes­ta Antalya a v blízkosti medzinárodného letiska asi 15 km, je známe svojimi luxusnými hotelmi s vynikajúcimi službami, ktoré uspokoja aj tú najnáročnejšiu klientelu. Má rozľahlú pláž s pozvoľným vstupom do mora, ktorá je prevažne piesočnatá, miestami premiešaná s jemnými okruhliakmi. Nájdete tu množstvo ob­chodov s luxusným tovarom, reštaurácií, barov, kultúrnych podujatí. Transfer z letiska v Antalyi trvá približne 15 minút.


Fakultatívne výlety:

Alanya – prehliadka historických pamätihodností mesta, vý­let lanovkou, možnosť nákupov.

Side – nezabudnuteľná prechádzka uličkami starého mesta s ruinami byzantských kostolov, rímskych kúpeľov a Apollónovho chrámu. Úchvatný pohľad na mesto z amfi­teátra z 2. st.

Lodný výlet – plavba pozdĺž pobrežia, kúpanie v krištáľovo čistom mori i návšteva jaskyne.

Perge – Aspendos - Kursunlu – návšteva starobylého mes­tečka Perge so zachovaným antickým štadiónom a rímskymi kúpeľmi. V Aspendose návšteva jedného z najzachovalejších antických divadiel, ktoré plní svoju funkciu dodnes. Na záver oddych v národnom parku pri vodopáde Kursunlu.

Delfinárium – obľúbené predstavenie s delfínmi.

Pamukkale – výlet za jedným z prírodných divov sveta. Pamukkale sú biele travertínové jazierka s termálnou vo­dou s liečivými účinkami. Navštívite tiež ruiny antického Hierapolisu, amfiteáter, mešitu a továreň na výrobu kober­cov – uvidíte výrobu hodvábu a ručné tkanie kobercov.

Green Canyon - výlet loďou ideálny pre tých, ktorí chcú relaxovať a pokojne oddychovať v očarujúcom srdci prírody s možnosťou kúpania v smaragdovo zelených vodách prie­hrady Oymapinar obklopenou pohorím Taurus.

Antalya akvárium – deň strávený v jednom z najväčších ak­várií na svete s dlhým podmorským tunelom, poteší malých aj veľkých nadšencov morských živočíchov. V popoludňaj­ších hodinách návšteva bazáru s možnosťou nákupov a krát­ka zastávka pri prírodnej atrakcii vodopády Düden v blízkosti mesta Antalye.


Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Text:

Naše kontakty

CA Travel Point, s.r.o.
Sídlo:Medená 5
Bratislava 81102



0944 /316 686
office@catravelpoint.sk
ponuky@catravelpoint.sk

Zapísaná v OR SR
Bratislava I, oddiel:Sro,
vložka č.103485/B

IČO: 48 109 941
DIČ: 212 00 48 469
IČ DPH: SK212 00 48 469

Zastúpená:
Mgr. Martina Repášová,
Mgr. Andrea Repášová,
konatelia

BANKA: Tatra Banka
IBAN: SK27 1100 0000 0029
4900 2554


 

MÁME OTVORENÉ


PO   09.00 - 17.00
UT   09.00 - 17.00
ST   09.00 - 17.00
ŠT   09.00 - 17.00
PI    09.00 - 17.00
SO   MÁME ZATVORENÉ
NE   MÁME ZATVORENÉ

 

 

 

 

0944 / 316 686