Punta Spin

Villaggio PUNTA SPIN, dovolenka v severnom Taliansku s Villaggio PUNTA SPIN, dovolenka v severnom Taliansku s Villaggio PUNTA SPIN, dovolenka v severnom Taliansku s Villaggio PUNTA SPIN, dovolenka v severnom Taliansku s Villaggio PUNTA SPIN, dovolenka v severnom Taliansku s Villaggio PUNTA SPIN, dovolenka v severnom Taliansku s Villaggio PUNTA SPIN, dovolenka v severnom Taliansku s Villaggio PUNTA SPIN, dovolenka v severnom Taliansku s Villaggio PUNTA SPIN, dovolenka v severnom Taliansku s Villaggio PUNTA SPIN, dovolenka v severnom Taliansku s Villaggio PUNTA SPIN, dovolenka v severnom Taliansku s Villaggio PUNTA SPIN, dovolenka v severnom Taliansku s Villaggio PUNTA SPIN, dovolenka v severnom Taliansku s Villaggio PUNTA SPIN, dovolenka v severnom Taliansku s Villaggio PUNTA SPIN, dovolenka v severnom Taliansku s Villaggio PUNTA SPIN, dovolenka v severnom Taliansku s Villaggio PUNTA SPIN, dovolenka v severnom Taliansku s Villaggio PUNTA SPIN, dovolenka v severnom Taliansku s Villaggio PUNTA SPIN, dovolenka v severnom Taliansku s Villaggio PUNTA SPIN, dovolenka v severnom Taliansku s Villaggio PUNTA SPIN, dovolenka v severnom Taliansku s Villaggio PUNTA SPIN, dovolenka v severnom Taliansku s
Destinácia: Taliansko, Veneto (oblasť Benátok), Grado
Kód zájazdu: 1276620
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Punta Spin

TV domáce zviera basketbal chladnička,minibar bicykle garáž futbal turecké kúpele, hammam sauna wellness, spa tenis bazén vnútorný parkovisko detská postieľka detské ihrisko tobogan, šmýkačka detský bazén plážový servis bar na pláži piesočnatá pláž fitness centrum trezor animačný program internet, WiFi klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 6 km
Vzdialenosť od pláže: 0 m
Rýchly popis:

rozsiahly komplex ideálny pre rodinnú dovolenku v letovisku GRADO priamo pri mori s bazénami, toboganom, wellness a športovými ihriskami.


Poloha:
priamo pri pláži, neďaleko mestečka Grado - asi 6 km, na Via Molfalcone.

Ubytovanie:
V komplexe sa nachádzajú recepcia s WiFi, 3 bazény - z toho jeden s toboganom, jeden zastrešený, fitnescentrum, wellness (sauna, hammam za poplatok), tenisové kurty (za poplatok), furbalové a basketbalové ihrisko, požičovňa bicyklov (za poplatok), obchod, bar pri bazéne aj na pláži, reštaurácia a pizzeria, parkovisko.V hlavnej sezóne sú aj animácie vo svetových jazykoch. Ubytovanie je v rôznych typoch bungalovov a karavanov. Minibungalov pre 4 osoby pozostáva zo spálne s dvojlôžkom, obývacej miestnosti s kuchynským kútom a pohovkou, kúpeľne, terasy vybavenej nábytkom. Bungalov pre 5 osôb pozostáva zo spálne s dvojlôžkom, spálne s dvojlôžkom a samostatným lôžkom, kúpeľne, obývacej miestnosti s kuchynským kútom, vonkajšou terasou vybavenou nábytkom a krbom. Bungalov C pre 6 osôb pozostáva zo spálne s francúzskym lôžkom (1,5 lôžka), spálne s dvojlôžkom, kúpeľne, obývacej miestnosti s kuchynským kútom a rozkladacou pohovkou, záhradky vybavenej nábytkom. Bungalov A vilka pre 6 osôb má v prízemí garáž, terasu s krbom, obývaciu miestnosť s kuchynským kútom a rozkladacím gaučom pre 2 osoby, na poschodí je spálňa s dvojlôžkom a malým balkónom, ďalšia spálňa s poschodovou posteľou a kúpeľna. Maxikaravan Family pre 6 osôb pozostáva zo spálne s dvojlôžkom, spálne s 2 samostatnými lôžkami, kúpeľne, obývacej miestnosti s kuchynským kútom a možnosťou dvoch prísteliek, má krytú vonkajšiu terasu. Maxikaravan Luxury pre 6 osôb pozostáva zo spálne s dvojlôžkom, kúpeľne (WC a umývadlo), dvoch spální zo samostatnými 2 lôžkami, kuchynského kútu, ďalšej kúpeľne so sprchou a verandy. Maxikaravan Twin pre 4 osoby pozostáva z dvojlôžkovej spálne, kúpeľne, kuchynského kútu s velkým rozkladacím gaučom, vnútornej terasy. Maxikaravan Family plus pre 4 osoby pozostáva zo spálne s manželskou posteľou a kúpeľňou, spálne s dvomi samostatnými lôžkami a kúpeľne, obývacej miestnosti s kuchynským kútom, kúpeľne a verandy. K dispozícii sú aj bezbariérové byty. Všetky byty sú vybavené klimatizáciou, TV, posteľnou bielizňou, v bungalovoch je aj trezor. Ku každej ubytovacej jednotke prislúcha jedno parkovacie miesto.

Stravovanie:
bez stravy

Pláž:
pláž v areáli, plážový servis za poplatok na mieste, možnosť použiť aj vlastný plážový set.

Doprava:
individuálna

V cene je zahrnuté:
prenájom apartmánu na 7 nocí, všetky spotreby, klimatizácia, 1 parkovacie miesto/apartmán, posteľná bielizeň, záverečné upratovanie, vstup na pláž a do bazénov, bez plážového servisu, animácie v hlavnej sezóne.

V cene nie je zahrnuté:
pobytová taxa (platí sa na mieste), plážový servis, doprava. Upozornenie: z cien uvedených pri tomto objekte je možné poskytnúť maximálne 5 % zľavu za skorý nákup pri kúpe do 31.1.2024.

Typ stravy:
bez stravy

Informácie o krajine a stredisku:

TALIANSKO

Taliansko patrí k najnavštevovanejším krajinám na svete. Je to krajina bohatej a dlhej histórie, krajina nekonečných pláží, zasnežených hôr, malebných jazier, viníc či olivových hájov, romantických mestečiek, galérií, chrámov a múzeí. Dovolenka v tejto krajine je vždy nezabudnuteľná. Každoročne sa do nej vracajú tisícky klientov, aby vždy objavili niečo nové. V Taliansku si vyberie každý: ten, čo rád leňoší na širokej pieskovej pláži na severe i ten, kto uprednostňuje malé skalnaté zákutia v južnej Kalábrii. Obdivovatelia architektonických a umeleckých skvostov minulých storočí si vychutnajú prechádzku miestami ako Verona, Benátky, Terst, Rím, Neapol v rámci fakultatívnych výletov. Všetky zážitky umocní vynikajúca kuchyňa a temperamentní hostitelia.

SEVERNÝ JADRAN

Iba 600 km od hraníc Slovenska sa nachádzajú najbližšie piesočnaté pláže severného Jadranu. Táto časť talianskeho pobrežia, nachádzajúca sa v regiónoch Friuli Venezia Giulia a Veneto, je známa predovšetkým svojimi rozsiahlymi piesočnatými plážami s mierne klesajúcim dnom, čo oceňujú najmä rodiny s deťmi. Všetky strediská majú veľmi dobre vybudovanú infraštruktúru so zaujímavými atrakciami pre deti i dospelých – nachádzajú sa tu veľké vodné a zábavné parky, športoviská, nekonečné cyklistické trasy a golfové ihriská, ale aj nákupné strediská. Ako všade v Taliansku, aj tu nájdete historické a umelecké poklady, nádhernú architektúru a galérie so vzácnymi dielami nielen talianskych umelcov. 


Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Text:

Naše kontakty

CA Travel Point, s.r.o.
Sídlo:Medená 5
Bratislava 81102



0944 /316 686
office@catravelpoint.sk
ponuky@catravelpoint.sk

Zapísaná v OR SR
Bratislava I, oddiel:Sro,
vložka č.103485/B

IČO: 48 109 941
DIČ: 212 00 48 469
IČ DPH: SK212 00 48 469

Zastúpená:
Mgr. Martina Repášová,
Mgr. Andrea Repášová,
konatelia

BANKA: Tatra Banka
IBAN: SK27 1100 0000 0029
4900 2554


 

MÁME OTVORENÉ


PO   09.00 - 17.00
UT   09.00 - 17.00
ST   09.00 - 17.00
ŠT   09.00 - 17.00
PI    09.00 - 17.00
SO   MÁME ZATVORENÉ
NE   MÁME ZATVORENÉ

 

 

 

 

0944 / 316 686