Sant Anna

Sant Anna aúartmány, Ligúrska riviéra, dovolenka individuálnou dopravou Sant Anna aúartmány, Ligúrska riviéra, dovolenka individuálnou dopravou Sant Anna aúartmány, Ligúrska riviéra, dovolenka individuálnou dopravou Sant Anna aúartmány, Ligúrska riviéra, dovolenka individuálnou dopravou Sant Anna aúartmány, Ligúrska riviéra, dovolenka individuálnou dopravou Sant Anna aúartmány, Ligúrska riviéra, dovolenka individuálnou dopravou Sant Anna aúartmány, Ligúrska riviéra, dovolenka individuálnou dopravou Sant Anna aúartmány, Ligúrska riviéra, dovolenka individuálnou dopravou Sant Anna aúartmány, Ligúrska riviéra, dovolenka individuálnou dopravou Sant Anna aúartmány, Ligúrska riviéra, dovolenka individuálnou dopravou Sant Anna aúartmány, Ligúrska riviéra, dovolenka individuálnou dopravou Sant Anna aúartmány, Ligúrska riviéra, dovolenka individuálnou dopravou Sant Anna aúartmány, Ligúrska riviéra, dovolenka individuálnou dopravou
Destinácia: Taliansko, Ligúria, Pietra Ligure
Kód zájazdu: 1276745
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Sant Anna

doprava na pláž TV domáce zviera práčovňa, čistiareň bezbariérový prístup chladnička,minibar bicykle gril, ohnisko garáž jacuzzi, vírivka stolný tenis parkovisko detská postieľka detské ihrisko detský bazén plážový servis piesočnatá pláž trezor internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 600 m
Vzdialenosť od pláže: 600 m
Rýchly popis:

príjemná rezidencia na Ligúrskej riviére s bazénom a úchvatným panoramatickým výhľadom na more


Poloha:
na adrese Via delle Cornice 284, Pietra Ligure, asi 600 m od pláže a od centra strediska.

Ubytovanie:
v rezidencii sa nachádza recepcia, 2 výťahy (výťah k bazénu je k dispozícii pre hendikepovaných), Wi-Fi, bar, slnečná terasa, detské ihrisko, záhrada, spoločenská miestnosť, práčovňa (za poplatok), 2 bazény so slnečnou terasou (z toho jeden detský s vírivkou, kresielka a slnečníky do vyčerpania zadarmo, ležadlá za poplatok 20 EUR/týždeň)), stolný tenis, priestor pre barbecue, parkovisko (do vyčerpania zadarmo), garáže (na vyžiadanie za poplatok cca 7€/deň), úschovňa horských bicyklov (možnosť umývania bicyklov), shuttle bus z pláže a mesta do rezidencie (len smerom z pláže a mesta, v prevádzke cca 11.5. - 5.10.). Malé domáce zvieratá povolené za poplatok 7 EUR/deň. Ubytovanie možné od 15 do 20 hod, odchod z apartmánov do 10 hod v deň odchodu.

Apartmány:
apartmány typu bilo pre 3 osoby (BX3, cca 30 m2) sa skladá zo spálne s manželskou posteľou alebo dvoma rozkladacími pohovkami a ďalšieho lôžka a kuchyne. Bilo pre 4 osoby (B4, cca 30 m2) sa skladá zo spálne s manželskou posteľou a obývacej izby s kuchynským kútom a rozkladacím dvojlôžkom. Bilo pre 6 osôb (B6, cca 35 m2) má navyše v spálni poschodové postele. Trilo pre 8 osôb (TR1, cca 60 m2) má oproti bilu 6 ďalšiu spálňu s dvoma lôžkami a 2 sociálne zariadenia. Všetky apartmány sú vkusne a moderne zariadené a vybavené sociálnym zariadením, klimatizáciou, sušičom na vlasy, telefónom, mikrovlnnou rúrou, LED SAT TV, Wi-Fi, trezorom a balkónom s výhľadom na more. Sú rozdelené do dvoch typológií - Classic (BX3, B4, B6, TR1) a Comfort (B6CM, TRCM1) - typológia Comfort má navyše umývačku riadu, na balkóne potom plážové kresielko a slnečník.

Stravovanie:
bez stravy

Pláž:
pláž sa nachádza cca 600 metrov od rezidencie. Plážový servis za poplatok, okrem termínu 14.5.-21.6. a 24.8.-1.10., kedy je v cene (slnečník a 2 ležadlá v prevádzke v závislosti od počasia). Z pláže/centra shuttle zadarmo vo vopred stanovených hodinách (2x denne) v období 11.5. - 5.10.

Doprava:
individuálna

V cene je zahrnuté:
ubytovanie na 7 nocí, všetky spotreby, Wi-Fi, jedno parkovacie miesto na apartmán, používanie bazénov (v prevádzke v závislosti od počasia), stolný tenis, posteľná, kúpeľňová a kuchynská bielizeň s týždennou výmenou, od 14.5. do 21.6. a od 24.8. do 1.10. tiež plážový servis (v prevádzke v závislosti od počasia), cca 11.5.- 5.10. tiež shuttle bus z pláže/mesta do rezidencie.

V cene nie je zahrnuté:
Povinné príplatky: platba na mieste: miestna pobytová taxa Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie KOMFORT 3,90 EUR/osoba/deň alebo poistenie PLUS 5 EUR/osoba/deň, asistencia k motorovému vozidlu 2,50 EUR/ deň. Kaucia: 100 EUR/apartmán - v prípade vrátenia nepoškodeného apartmánu sa vracia späť. Poplatky na mieste: detská postieľka na vyžiadanie za poplatok 15 Eur/týždeň. Záverečné upratovanie vlastné alebo za poplatok 30 €/apartmán (okrem upratovania kuchynského kúta a bežného upratovania apartmánu).

Typ stravy:
bez stravy

Informácie o krajine a stredisku:

TALIANSKO

Taliansko patrí k najnavštevovanejším krajinám na svete. Je to krajina bohatej a dlhej histórie, krajina nekonečných pláží, zasnežených hôr, malebných jazier, viníc či olivových hájov, romantických mestečiek, galérií, chrámov a múzeí. Dovolenka v tejto krajine je vždy nezabudnuteľná. Každoročne sa do nej vracajú tisícky klientov, aby vždy objavili niečo nové. V Taliansku si vyberie každý: ten, čo rád leňoší na širokej pieskovej pláži na severe i ten, kto uprednostňuje malé skalnaté zákutia v južnej Kalábrii. Obdivovatelia architektonických a umeleckých skvostov minulých storočí si vychutnajú prechádzku miestami ako Verona, Benátky, Terst, Rím, Neapol v rámci fakultatívnych výletov. Všetky zážitky umocní vynikajúca kuchyňa a temperamentní hostitelia.

Ligúria - hoci jeden z najmenších regiónov Talianska, aj tento nadchne každého svojou osobitosťou. Nadväzuje na Francúzsku riviéru, a preto mnoho turistov navštívi Ligúriu práve prejazdom z niektorého z vyhlásených francúzskych letovísk. Ligúria poskytuje zmes talianskej a francúzskej kultúry, rôznorodosť pobrežia od hôr cez menšie romantické pláže až po doslova dych berúce pobrežie Cinque Terre s výborným rovnomenným vínom či rušný a pulzujúci moderný prístav Janov s bohatou históriou. Ale aj San Remo, letovisko, ktoré sa pýši jedným z najvyhlásenejších kasín v Európe a ktoré svoju najväčšiu slávu zažilo na konci 19. storočia - Čajkovskij tu zložil dve zo svojich opier a dodnes sa majestátny vplyv smotánky schádzajúcej sa z celej Európy premieta v luxusných hoteloch pri hlavnej promenáde - v hudobnej tradícii pokračuje San Remo do dnešných dní slávnym festivalom rovnomenného názvu, z ktorého pochádza mnoho známych talianskych hitov a vzišlo mnoho spevákov. Najznámejším pokrmom Ligúrie je takzvané pesto – zmes bazalky, cesnaku, nastrúhaných píniových orechov a nastrúhaného syra, ktoré skvele chutí s mnohými druhmi cestovín.


Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Text:

Naše kontakty

CA Travel Point, s.r.o.
Sídlo:Medená 5
Bratislava 81102



0944 /316 686
office@catravelpoint.sk
ponuky@catravelpoint.sk

Zapísaná v OR SR
Bratislava I, oddiel:Sro,
vložka č.103485/B

IČO: 48 109 941
DIČ: 212 00 48 469
IČ DPH: SK212 00 48 469

Zastúpená:
Mgr. Martina Repášová,
Mgr. Andrea Repášová,
konatelia

BANKA: Tatra Banka
IBAN: SK27 1100 0000 0029
4900 2554


 

MÁME OTVORENÉ


PO   09.00 - 17.00
UT   09.00 - 17.00
ST   09.00 - 17.00
ŠT   09.00 - 17.00
PI    09.00 - 17.00
SO   MÁME ZATVORENÉ
NE   MÁME ZATVORENÉ

 

 

 

 

0944 / 316 686