Le Mimose

Le Mimose agriturismo, dovolenka v Taliansku individuálnou dopravou Le Mimose agriturismo, dovolenka v Taliansku individuálnou dopravou Le Mimose agriturismo, dovolenka v Taliansku individuálnou dopravou Le Mimose agriturismo, dovolenka v Taliansku individuálnou dopravou Le Mimose agriturismo, dovolenka v Taliansku individuálnou dopravou Le Mimose agriturismo, dovolenka v Taliansku individuálnou dopravou Le Mimose agriturismo, dovolenka v Taliansku individuálnou dopravou Le Mimose agriturismo, dovolenka v Taliansku individuálnou dopravou Le Mimose agriturismo, dovolenka v Taliansku individuálnou dopravou Le Mimose agriturismo, dovolenka v Taliansku individuálnou dopravou Le Mimose agriturismo, dovolenka v Taliansku individuálnou dopravou Le Mimose agriturismo, dovolenka v Taliansku individuálnou dopravou Le Mimose agriturismo, dovolenka v Taliansku individuálnou dopravou Le Mimose agriturismo, dovolenka v Taliansku individuálnou dopravou Le Mimose agriturismo, dovolenka v Taliansku individuálnou dopravou Le Mimose agriturismo, dovolenka v Taliansku individuálnou dopravou Le Mimose agriturismo, dovolenka v Taliansku individuálnou dopravou Le Mimose agriturismo, dovolenka v Taliansku individuálnou dopravou Le Mimose agriturismo, dovolenka v Taliansku individuálnou dopravou Le Mimose agriturismo, dovolenka v Taliansku individuálnou dopravou
Destinácia: Taliansko, Ligúria, Imperia
Kód zájazdu: 1276746
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Le Mimose

TV domáce zviera chladnička,minibar jacuzzi, vírivka parkovisko detská postieľka internet, WiFi bazén
Vzdialenosť od centra: 1 km
Vzdialenosť od pláže: 3 km
Rýchly popis:

apartmány s bazénom na talianskom vidieku, na pokojnom mieste obklopenom zeleňou, olivovníkmi a mimózami. Svojou polohou je ideálnym východiskom na spoznávanie atrakcií Ligúrie.


Poloha:
komplex dvoch budov, vzdialených od seba zhruba 100 m, sa nachádza v kopcoch nad letoviskom Imperia, cca 3 km od pláží, cca 1,5 km od najbližšieho supermarketu a cca 1 km od reštaurácie, na adrese Strada Ronchi Brighei, 3, Piani – Torazza - Imperia.

Ubytovanie:
apartmány sa nachádzajú v 2 budovách, k dispozícii záhrada, 2 bazény (jeden s vírivou časťou) s menšou terasou s ležadlami (podľa disponibility, maximálne 2 na apartmán), Wi-Fi, nestrážené oplotené parkovisko. Domáce malé zvieratá bez poplatku.

Apartmány:
všetky apartmány majú samostatný vchod a sú umiestnené v jednej z dvoch budov. Bilo pre 4 osoby (cca 28m2) sa skladá z obývacej časti s rozkladacím dvojlôžkom a kuchynským kútom, spálne s manželským lôžkom či dvoma oddelenými lôžkami, výnimočne aj poschodovou posteľou. Upozornenie: v dvoch apartmánoch nemá spálňa okno. Trilo pre 6 osôb (cca 42m2) sa skladá buď z obývacej izby, kde je posteľ s možnosťou rozloženia na poschodovú posteľ, kuchynský kút, spálňa s manželským lôžkom a ďalšia menšia spálňa s dvoma lôžkami bez skrine - alebo z obývacej izby s kuchynským kútom, spálne s manželským lôžkom a dvoma oddelenými lôžkami, ďalšej spálne s manželským lôžkom bez okna. Quadrilo pre 6 osôb (cca 50 m2) sa skladá z obývacej izby s kuchynským kútom, troch spální s manželskými či oddelenými lôžkami a 2 sociálnych zariadení. Všetky apartmány sú jednoducho a účelne zariadené a vybavené sociálnym zariadením, SAT TV, niekedy mikrovlnkou a balkónom či terasou. Detská postieľka na vyžiadanie zdarma, kúpeľňová, posteľná a kuchynská bielizeň na poplatok 10 EUR/výmena.

Stravovanie:
bez stravy

Pláž:
asi 3 km od komplexu. Plážový servis za poplatok.

Doprava:
individuálna

V cene je zahrnuté:
ubytovanie na 7 nocí, všetky spotreby, Wi-Fi, parkovisko, používanie bazénov (v prevádzke v závislosti od počasia) a záverečné upratovanie (okrem kuchynského kúta a bežného upratovania apartmánu).

V cene nie je zahrnuté:
povinné príplatky: miestna pobytová taxa (platba na mieste). Odporúčaný príplatok: komplexné cestovné poistenie 3,70 EUR/os./deň alebo poistenie plus 4,70 EUR/ os./deň. Ostatné doplatky: posteľná, kúpeľňová a kuchynská bielizeň na vyžiadanie za poplatok cca 10 Eur/osoba/prvý set jedného z vyššie uvedených a každá ďalšia výmena.

Typ stravy:
bez stravy

Informácie o krajine a stredisku:

TALIANSKO

Taliansko patrí k najnavštevovanejším krajinám na svete. Je to krajina bohatej a dlhej histórie, krajina nekonečných pláží, zasnežených hôr, malebných jazier, viníc či olivových hájov, romantických mestečiek, galérií, chrámov a múzeí. Dovolenka v tejto krajine je vždy nezabudnuteľná. Každoročne sa do nej vracajú tisícky klientov, aby vždy objavili niečo nové. V Taliansku si vyberie každý: ten, čo rád leňoší na širokej pieskovej pláži na severe i ten, kto uprednostňuje malé skalnaté zákutia v južnej Kalábrii. Obdivovatelia architektonických a umeleckých skvostov minulých storočí si vychutnajú prechádzku miestami ako Verona, Benátky, Terst, Rím, Neapol v rámci fakultatívnych výletov. Všetky zážitky umocní vynikajúca kuchyňa a temperamentní hostitelia.

Ligúria - hoci jeden z najmenších regiónov Talianska, aj tento nadchne každého svojou osobitosťou. Nadväzuje na Francúzsku riviéru, a preto mnoho turistov navštívi Ligúriu práve prejazdom z niektorého z vyhlásených francúzskych letovísk. Ligúria poskytuje zmes talianskej a francúzskej kultúry, rôznorodosť pobrežia od hôr cez menšie romantické pláže až po doslova dych berúce pobrežie Cinque Terre s výborným rovnomenným vínom či rušný a pulzujúci moderný prístav Janov s bohatou históriou. Ale aj San Remo, letovisko, ktoré sa pýši jedným z najvyhlásenejších kasín v Európe a ktoré svoju najväčšiu slávu zažilo na konci 19. storočia - Čajkovskij tu zložil dve zo svojich opier a dodnes sa majestátny vplyv smotánky schádzajúcej sa z celej Európy premieta v luxusných hoteloch pri hlavnej promenáde - v hudobnej tradícii pokračuje San Remo do dnešných dní slávnym festivalom rovnomenného názvu, z ktorého pochádza mnoho známych talianskych hitov a vzišlo mnoho spevákov. Najznámejším pokrmom Ligúrie je takzvané pesto – zmes bazalky, cesnaku, nastrúhaných píniových orechov a nastrúhaného syra, ktoré skvele chutí s mnohými druhmi cestovín.


Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Text:

Naše kontakty

CA Travel Point, s.r.o.
Sídlo:Medená 5
Bratislava 81102



0944 /316 686
office@catravelpoint.sk
ponuky@catravelpoint.sk

Zapísaná v OR SR
Bratislava I, oddiel:Sro,
vložka č.103485/B

IČO: 48 109 941
DIČ: 212 00 48 469
IČ DPH: SK212 00 48 469

Zastúpená:
Mgr. Martina Repášová,
Mgr. Andrea Repášová,
konatelia

BANKA: Tatra Banka
IBAN: SK27 1100 0000 0029
4900 2554


 

MÁME OTVORENÉ


PO   09.00 - 17.00
UT   09.00 - 17.00
ST   09.00 - 17.00
ŠT   09.00 - 17.00
PI    09.00 - 17.00
SO   MÁME ZATVORENÉ
NE   MÁME ZATVORENÉ

 

 

 

 

0944 / 316 686