Villaggio San Pablo

Destinácia: Taliansko, Apúlia (Puglia), Vieste
Kód zájazdu: 1284767
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Villaggio San Pablo

TV domáce zviera gril, ohnisko futbal stolný tenis tenis parkovisko detská postieľka detské ihrisko detský bazén plážový servis piesočnatá pláž fitness centrum animačný program klimatizácia bazén
Poloha:
Villaggio sa nachádza približne 4km od mestečka Vieste.  

Ubytovanie:
Vo villagiu sa nachádza reštaurácia, spoločenská miestnosť s TV, bar, pizzéria, recepcia, spoločný priestor pre grilovanie, parkovisko,   
bazén, bazén pre deti, detské ihrisko, posilovňa, športové ihrisko pre tenis a furtbal,  stolný tenis, animačný program.


Apartmány:

Vilka mono 2 – miestnosť s kuchynským kútom, izba s manželskou posteľou, sociálne zariadenie, terasa, TV , klimatizácia.

Vilka bilo 4 – obývacia miestnosť s kuchynským kútom a rozkladacím gaučom alebo poschodovou posteľou, izba s manželskou posteľou, sociálne zariadenie, veranda, TV, klimatizácia. Vilka trilo 4/6 – obývacia miestnosť s kuchynským kútom a rozkladacím gaučom alebo poschodovou posteľou, 2 izby s manželskou posteľou, sociálne zariadenie, terasa, TV, klimatizácia. Chalet / mobilhome – trilo 4 – miestnosť s kuchynským kútom, izba s manželskou posteľou, izba s 2 lôžkami, terasa, TV, klimatizácia, sociálne zariadenie  


Stravovanie:
bez stravy.

Pláž:
vzdialenosť od piesočnatej pláže cca 150m, plážový servis ( slnečník, lehátko, kreslo )

 

Doprava:
individuálna

V cene je zahrnuté:
prenájom apartmánu na 7 nocí, spotreba energií, bazén, športové ihrisko tenis / futbal , posilovňa, 1 miesto na parkovanie

V cene nie je zahrnuté:
Povinné príplatky: pobytová taxa (platba na mieste), kaucia: 100 EUR/apt. (platba na mieste) - v prípade nepoškodeného apartmánu sa vracia, záverečné upratovanie 50,-EUR. Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie KOMFORT 3,70 EUR/os./deň alebo poistenie PLUS 4,70 EUR/os./deň,  poistenie asistenčných služieb k motorovému vozidlu 2,20 EUR/os./deň. Ostatné doplatky: na vyžiadanie a platba na mieste - plážový servis podľa sezóny od 50-130 EUR/týždeň, klimatizácia 70,- EUR/apt./týždeň, posteľná bielizeň 8,- EUR/osoba - hlásiť pri rezervácii, uteráky 13,- EUR/osoba - hlásiť pri rezervácii, ďalšie parkovacie miesto 5 až 7,- EUR/deň/ podľa sezóny, prísteľka 15,-EUR/deň, detská postieľka 10,- EUR/deň. Zvieratá menšieho vzrastu sú povolené za príplatok 5,- EUR/deň. 

Typ stravy:
bez stravy

Informácie o krajine a stredisku:

Apúlia - Gargano. Územie dnešnej Apúlie bolo považované za strategicky dôležité a snažili sa ho ovloádnuť všetky významné mocnosti, vystriedala sa tu nadvláda Grékov, Rimanov, Arabov a Španielov. Všetci tu zanechali svoje stopy, či už v architektúre, miestnej kuchyni alebo v mentalite ľudí samotných. Prevláda tu poľnohospodárstvo a preto tu môžete vidieť nekonečné olivové háje, mandľovníky a rôzne citrusové háje. Kvôli veľkému prílivu turistov bol v roku 1991 celý poloostrov vyhlásený za národný park, aby nedochádzalo k nekontrolovateľnému rozvoju turistického ruchu a zničeniu doposiaľ neporušenej krajiny. Vzdialenosť na poloostrov Gargano z Bratislavy je približne 1 400 km.

Vieste. Je najnavštevovanejším mestečkom poloostrova Gargano. Vieste je postavené na skale nad morom, je to povôdne rybárske a poľnohodspodárske mestečko, kde sa do dnešnej doby zachovali typické biele a nízke zoskupené budovy v orientálnom štýle. Spleť úzkych kamenných uličiek s charakteristickými na bielo natretými domami, pozostatky rímskeho opevnenia, maličké námestia, ale aj množstvo obchodíkov a reštaurácií ponúkajú dostatok príležitostí pre strávenie nezabudnuteľnej dovolenky. Dominantou Vieste je prístav s majákom na protiľahlej strane skalnatého útesu. Z prístavu pravidelne premávajú lode na tajuplné súostrovie Tremiti, ako aj prekrásnych zátok a jaskýň.


Fakultatívne výlety:
počas Vašej dovolenky máte možnosť navštíviť prostredníctvom lodného výletu ostrovy Tremity, okúpať sa v morských jaskyniach, navštíviť múzeum musšlí, zaujímavá je aj pehliadka mestečka Vieste a počas "Talianskeho večera " môžete ochutnať slávnu taliansku kuchyňu alebo miestne likéry.

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Text:

Naše kontakty

CA Travel Point, s.r.o.
Sídlo:Medená 5
Bratislava 81102



0944 /316 686
office@catravelpoint.sk
ponuky@catravelpoint.sk

Zapísaná v OR SR
Bratislava I, oddiel:Sro,
vložka č.103485/B

IČO: 48 109 941
DIČ: 212 00 48 469
IČ DPH: SK212 00 48 469

Zastúpená:
Mgr. Martina Repášová,
Mgr. Andrea Repášová,
konatelia

BANKA: Tatra Banka
IBAN: SK27 1100 0000 0029
4900 2554


 

MÁME OTVORENÉ


PO   09.00 - 17.00
UT   09.00 - 17.00
ST   09.00 - 17.00
ŠT   09.00 - 17.00
PI    09.00 - 17.00
SO   MÁME ZATVORENÉ
NE   MÁME ZATVORENÉ

 

 

 

 

0944 / 316 686