Villaggio Tramonto

Destinácia: Taliansko, Kalábria, Capo Vaticano
Kód zájazdu: 1284797
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Villaggio Tramonto

TV domáce zviera parkovisko plážový servis piesočnato-kamienková pláž trezor internet, WiFi klimatizácia bazén
Rýchly popis:

Villagio vhodné na strávenie príjemnej dovolenky priamo na pláži, vhodné pre všetky vekové kategórie ako aj rodiny s deťmi.



Poloha:
villaggio sa nachádza 6 km od mestečka Tropea.  


 

Ubytovanie:
v areáli villagia nájdete množstvo druhov apartmánov, parkovisko, bar, recepcia, pripojenie na wi fi, bazén. 

 


 

Apartmány:
Mobil Home – 4 osoby  – 2 izby s manželskými posteľami, kuchynský kút, sociálne zariadenie, terasa so záhradným nábytkom ,TV, trezor, sušič na vlasy, ventilátor.   Chalet bilo - 2/3 osoby – izba s manželskou posteľou , miestnosť s kychynským s rozkladacím lôžkom, sociálne zariadenie, terasa so záhradným nábytkom, klimatizácia, TV, trezor, sušič na vlasy. Chalet trilo -  4 osoby -  izba s manželskou posteľou, izba s poschodovou posteľou, miestnosť s  kuchynským  kútom, sociálne zariadenie, terasa so záhradným nábytkom, klimatizácia ,TV, trezor, sušič na vlasy. Apartmán  bilo - 4 osoby – izba s manželskou posteľou a 2 lôžkami  oddelené priečkou, miestnosť s kuchynským kútom, sociálne zariadenie, klimatizácia, TV, trezor, sušič na vlasy. Vilka  trilo – 4 osoby – izba s manželskou posteľou, izba s 2 lôžkami,  miestnosť  s kuchynským kútom,  sociálne zariadenie ,  terasa so záhradným nábytkom, klimatizácia, TV, trezor, sušič na vlasy.  Apartmány trilo – 4 osoby – izba s manželskou posteľou, izba s 2 lôžkami, miestnosť s kuchynským kútom, sociálne , terasa so záhradným nábytkom, klimatizácia, TV, trezor, sušič na vlasy.  Apartmán trilo s výhľadom na more – 4 osoby – izba s manželskou posteľou, izba s 2 lôžkami, miestnosť s kuchynským kútom, sociálne zariadenie, terasa so záhradným nábytkom, klimatizácia, TV, trezor, sušič na vlasy. Apartmán trilo – 5 osôb – izba s manželskou posteľou a 1 lôžkom, izba s 2 lôžkami, miestnosť s kuchynským kútom, sociálne zariadenie, terasa so záhradným nábytkom, klimatizácia , TV, trezor, sušič na vlasy.  Apartmán quadrolokal – 7 osôb – izba s manželskou posteľou a 1 lôžkom, izba s 2 lôžkami, izba s poschodovou posteľou, miestnosť s kuchynským kútom, sociálne zariadenie, terasa so záhradným nábytkom , klimatizácia, TV, trezor, sušič na vlasy.    

Stravovanie:
raňajky

Pláž:
priamo pri pláži, plážový servis (slnečník, ležadlo, kreslo).



Doprava:
individuálna

V cene nie je zahrnuté:
Povinné príplatky: miestna pobytová taxa. Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie  (vrátane poistenia Covid) KOMFORT 3,70 EUR/osoba/deň, alebo poistenie PLUS 4,70 EUR/osoba/deň. Asistencia k motorovému vozidlu 2,20 EUR/deň. Malé zvieratá povolené zdarma.

Typ stravy:
raňajky

Informácie o krajine a stredisku:
Azda najkrajším mestečkom tejto oblasti je Tropea perla Tyrrhénskeho mora, ktorej vznešenosť akoby sa vznášala nad  morom. Pochádza z  grécko – normandského obdobia. Týči sa tu normandská katedrála z  11. storočia, kostol Sv. Márie na vrchole skalnatého útesu so strmým prístupovým scho diskom a kostol Sv. Františka z Assisi. Tieto tri dominanty spolu s množstvom iných kostolov, kaplniek, palácov a  sieťou vydláždených úzkych uličiek dotvárajú typický kolorit juhotalianskeho mestečka. Mnohé z  uličiek vedú k  vyhliadke, ktorá je 60 m nad  morom, s  úchvatným pohľadom na  záliv Tropey, známy svojou až neprirodzene tyrkysovou vodou. Turisti tu radi ochutnávajú miestnu kuchyňu v tradičných reštauráciách, výbornú zmrzlinu, cappuccino a  pre Kalábriu typickú marmeládu z  červenej cibule a  čokoládu s  feferónkami. Mestečko Tropea vo  vás zanechá hrejivý pocit na  duši, jeho úžasná atmosféra navodí pocit šťastia, dovolenkovej pohody a  mnohých nádherných spomienok. V okolí mestečka vo vzdialenosti od 5 do 10 km sa nachádzajú strediská ako Briatico, Marina di Zambrone a  Ricadi – oblasť Capo Vaticano, ktorá je azda najmalebnejšia s nádhernými piesočnatými plá žami, tyrkysovým morom a  množstvom zelene. Z  tejto oblasti je nádherný, romantický výhľad na  3 Liparské ostrovy vulkanického pôvodu – historický ostrov Lipary, ostrov Vulcano so sírovým jazerom a ostrov Stromboli s krásnou čiernou plážou a stále činnou sopkou 

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Text:

Naše kontakty

CA Travel Point, s.r.o.
Sídlo:Medená 5
Bratislava 81102



0944 /316 686
office@catravelpoint.sk
ponuky@catravelpoint.sk

Zapísaná v OR SR
Bratislava I, oddiel:Sro,
vložka č.103485/B

IČO: 48 109 941
DIČ: 212 00 48 469
IČ DPH: SK212 00 48 469

Zastúpená:
Mgr. Martina Repášová,
Mgr. Andrea Repášová,
konatelia

BANKA: Tatra Banka
IBAN: SK27 1100 0000 0029
4900 2554


 

MÁME OTVORENÉ


PO   09.00 - 17.00
UT   09.00 - 17.00
ST   09.00 - 17.00
ŠT   09.00 - 17.00
PI    09.00 - 17.00
SO   MÁME ZATVORENÉ
NE   MÁME ZATVORENÉ

 

 

 

 

0944 / 316 686