Aquila Porto Rethymno

Hotel Aquila Porto Rethymno-hotel-letecký zájazd -Kréta-Anissaras Hotel Aquila Porto Rethymno-bazén-letecký zájazd -Kréta-Anissaras Hotel Aquila Porto Rethymno-hotel-letecký zájazd -Kréta-Anissaras Hotel Aquila Porto Rethymno-bazén-letecký zájazd -Kréta-Anissaras Hotel Aquila Porto Rethymno-bazén-letecký zájazd -Kréta-Anissaras Hotel Aquila Porto Rethymno-reštaurácia-letecký zájazd -Kréta-Anissaras Hotel Aquila Porto Rethymno-izba-letecký zájazd -Kréta-Anissaras Hotel Aquila Porto Rethymno-izba-letecký zájazd -Kréta-Anissaras Hotel Aquila Porto Rethymno-izba-letecký zájazd -Kréta-Anissaras Hotel Aquila Porto Rethymno-kúpeľňa-letecký zájazd -Kréta-Anissaras Hotel Aquila Porto Rethymno-kúpeľňa-letecký zájazd -Kréta-Anissaras Hotel Aquila Porto Rethymno-recepcia-letecký zájazd -Kréta-Anissaras Hotel Aquila Porto Rethymno-reštaurácia-letecký zájazd -Kréta-Anissaras Hotel Aquila Porto Rethymno-reštaurácia-letecký zájazd -Kréta-Anissaras Hotel Aquila Porto Rethymno-hala-letecký zájazd -Kréta-Anissaras Hotel Aquila Porto Rethymno-pláž-letecký zájazd -Kréta-Anissaras Hotel Aquila Porto Rethymno-pláž-letecký zájazd -Kréta-Anissaras Hotel Aquila Porto Rethymno-pláž-letecký zájazd -Kréta-Anissaras Hotel Aquila Porto Rethymno-hotel-letecký zájazd -Kréta-Anissaras
Destinácia: Grécko, Kréta, Rethymno
Kód zájazdu: 1289975
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Aquila Porto Rethymno

TV chladnička,minibar aqua aerobic, gym minigolf minigolf jacuzzi, vírivka vodné bicykle vodné lyže konferenčná miestnosť masáž volejbal sauna stolný tenis tenis detská postieľka detské ihrisko stráženie detí detské animácie miniklub detský kútik detský bazén vodné športy na pláži plážový servis bar na pláži piesočnatá pláž fitness centrum trezor večerný program animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 500 m
Vzdialenosť od letiska: 8 km
Vzdialenosť od pláže: 50 m
Rýchly popis:

Luxusný hotel s vynikajúcou polohou neďaleko centra Rethymna, vhodný pre náročných klientov, pre rodiny s deťmi, ako aj pre klientov, ktorí chcú zažiť dovolenku plnú krásnych zážitkov a nezabudnuteľných dojmov v prvotriednom hoteli na čarokrásnom ostrove .


Poloha:
50 m od dlhej piesočnatej pláže (oddelenej len promenádou), blízko starobylého centra mesta Rethymno s množstvom obchodov, reštaurácií, taverien a barov, 80 km od letiska v Heraklione.

Hotel:
vstupná hala s recepciou, hlavná reštaurácia (vyžaduje si formálne oblečenie), reštaurácia á la carte, bar, TV miestnosť, pasáž s butikmi, konferenčná miestnosť, 3 sladkovodné bazény s oddelenou časťou pre deti, slnečníky a ležadlá pri bazéne zdarma, WI-FI pripojenie zdarma, fitnescentrum, stolný tenis, 5 tenisových kurtov (z toho dva osvetlené), detský kurt s hodinami tenisu, plážový volejbal, sauna, jacuzzi v cene, masáže za poplatok, miniklub, opatrovanie detí počas dňa i noci (v závislosti od veku), animačné programy pre deti i dospelých.

Izby:
luxusne zariadené klimatizované dvojlôžkové izby s možnosťou jednej prístelky, sú vybavené telefónom, SAT TV, mini Hi-Fi systémom s CXD prehrávačom, minibarom, trezorom (zdarma), kúpeľňou s WC a sušičom na vlasy. Hostí čaká malé občerstvenie na privítanie. Hotel disponuje aj ďaľšími typmi izieb, ako sú rodinné izby, suity, bungalovy alebo vily so súkromnými bazénmi. Väčšina izieb má výhľad na more. Detská postieľka zdarma a na vyžiadanie.   

Stravovanie:
raňajky formou bufetu v cene, polpenzia za doplatok (raňajky a večere formou bufetu), all inclusive za doplatok zahŕňa - raňajky, obedy a večere formou bufetu, tematická večera v reštaurácii á la carte 1x týždenne (nutná rezervácia vopred), občerstvenie počas dňa v bare aj na pláži (10:00-12:30, 14:30-16:00), nočné občerstvenie (23:00-24:00), vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje (10:00 - 24:00). 

Pláž:
dlhá priestranná piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora, oddelená len promenádou, slnečníky a ležadlá na pláži zdarma, vodné športy za poplatok (banán, kolesá, padák, vodné lyže, skútre, vodné bicykle).

Doprava:
letecká

V cene je zahrnuté:
7, 10, resp. 11x ubytovanie s raňajkami, letecká doprava Bratislava - Heraklion - Bratislava alebo Košice - Heraklion - Košice, služby delegáta partnerskej CK (slovensky alebo česky hovoriaci). 

V cene nie je zahrnuté:
Povinné príplatky: servisné poplatky pre osoby od 2 rokov 199 EUR, pre osoby do 2 rokov 50 EUR, Hygienický a bezpečnostný príplatok 20 EUR/osoba/pobyt, pobytová taxa od 0,50 do 4 EUR/osoba/noc (platba na mieste podľa kategórie hotela). Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenie COVID) KOMFORT 3,70 EUR/os./deň alebo PLUS 4,70 EUR/os./deň.

Typ stravy:
raňajky, polpenzia, all inclusive

Informácie o krajine a stredisku:

Kréta je piaty najväčší zo všetkých ostrovov v Stredozemnom mori, už dlhodobo patrí k najnavštevovanejším v Európe vďaka širokým piesočnatým a slnečným plážam s azúrovo čistým morom. Hlavné mesto je Iraklio alebo Heraklion, ďalšie veľké mestá ako Chania, Rethymno, Agios Nikolaos, či Sitia. Ostrov je známy aj krétskym vínom, olivovým olejom, keramikou, piesňami (rýmované piesne mantinades z čias benátskej doby), tancom (známy je krétsky tanec pentozalis), či rôznymi zvykmi (počas svadobných hostín strieľajú z pušiek do vzduchu). Letecké zájazdy sú realizované z Bratislavy a z Košíc na letisko Heraklion. Let trvá približne 2 hod. 30 min.


Rethymno leží na severnom pobreží Kréty, asi 80 km západne od mesta Heraklion a 57 km východne od mesta Chania. Architektúra mesta bola ovplyvnená dlhými rokmi benátskej a tureckej nadvlády. Centrum charakterizujú pôvabné krivoľaké uličky, mešity a priečelia starých tureckých domov, ako aj benátska pevnosť Fortezza postavená nad prístavom s majákom. Mesto Vás očarí svojou jedinečnou atmosférou, romantickými uličkami a prístavom s obchodíkmi a kaviarničkami, ale aj prekrásnymi pieskovými plážami. Transfer z letiska v Chanii trvá asi hodinu. Transfer z letiska Heraklion trvá asi 2 hodiny.


Fakultatívne výlety:

Elafonissi  - ružová pláž na juhozápade ostrova, pripomínajúca Karibik, spojené s ochutnávkou miestnych produktov: cena 47 Euro
Balos - plavba loďou do modrej lagúny na severozápade ostrova, zastávka na pirátskom ostrove Gramvoussa : cena 53 Euro
Samaria  - horský priesmyk, ktorý má 15 km a je najdlhší v Europe: cena 49 Euro (vstupné a prevoz loďou sa platia zvlášť)
Knossos - najznámejšia krétska pamiatka z obdobia minojskej civilizácie, palác Knossos, prehliadka archeologického múzea v Heraklione: cena 51 Eur (vstupné nie v cene)
Prevelli -  palmová pláž na juhu ostrova, návšteva starobylého kláštora a benátskych fontán: cena 46 Eur (vstupné na loď nie je v cene)

Ceny sú uvádzané z minulého roka, sú orientačné a závisia tiež od oblasti, kde sa klienti nachádzajú.


Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Text:

Naše kontakty

CA Travel Point, s.r.o.
Sídlo:Medená 5
Bratislava 81102



0944 /316 686
office@catravelpoint.sk
ponuky@catravelpoint.sk

Zapísaná v OR SR
Bratislava I, oddiel:Sro,
vložka č.103485/B

IČO: 48 109 941
DIČ: 212 00 48 469
IČ DPH: SK212 00 48 469

Zastúpená:
Mgr. Martina Repášová,
Mgr. Andrea Repášová,
konatelia

BANKA: Tatra Banka
IBAN: SK27 1100 0000 0029
4900 2554


 

MÁME OTVORENÉ


PO   09.00 - 17.00
UT   09.00 - 17.00
ST   09.00 - 17.00
ŠT   09.00 - 17.00
PI    09.00 - 17.00
SO   MÁME ZATVORENÉ
NE   MÁME ZATVORENÉ

 

 

 

 

0944 / 316 686