Z Monte Carla do Cinque Terre

Z Monte Carla do Cinque Terre, poznávací zájazd Z Monte Carla do Cinque Terre, poznávací zájazd Z Monte Carla do Cinque Terre, poznávací zájazd Z Monte Carla do Cinque Terre, poznávací zájazd Z Monte Carla do Cinque Terre, poznávací zájazd Z Monte Carla do Cinque Terre, poznávací zájazd Z Monte Carla do Cinque Terre, poznávací zájazd Z Monte Carla do Cinque Terre, poznávací zájazd Z Monte Carla do Cinque Terre, poznávací zájazd Z Monte Carla do Cinque Terre, poznávací zájazd
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1307495
Cena od: 1 179 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

12.06.2024 6 dní First Minute 1 179 € +0 € odlet: Viedeň letecká
10.09.2024 6 dní First Minute 1 354,88 € +0 € odlet: Viedeň letecká

Popis zájazdu

Úvod:
6-dňový letecký zájazd

Perex:
Z oslňujúceho Monte Carla vedie úchvatná trasa pozdĺž ligúrskeho pobrežia až do talianskeho Cinque Terre, farebných stredomorských miest vytesaných do skál. Spoznajte francúzsku eleganciu v Nice, taliansku vášnivosť cez historický Janov, stredoveké vinárske mestečko Dolceaqua, botanickú záhradu Hanbury, spievajúce Sanremo, a užite si plavbu loďou pozdĺž Portofino a kúpanie v známom letovisku Santa Margherita di Ligure. 

Program:

1. deň:
Transfer z Bratislavy na letisko Viedeň, odlet do Nice, krátka prehliadka, presun do Monte Carla, prehliadka, odchod na ubytovanie. Fakultatívne večera.

2. deň:
Raňajky, začiatok prehliadky očarujúcej Ligúrie na južných svahoch horského oblúka okolo Janovského zálivu. Začneme prehliadkou svetoznámej botanickej záhrady Hanbury na myse Mortola. Exotická záhrada s viac ako 3 000 tropických rastlín je jednou z najväčších v Taliansku a ponúka tiež panoramatický výhľad na more.  Pokračovanie do stredovekého vinárskeho mestečka Dolceacqua, nad ktorou sa týči hrad Doria z 12. stor. Mesto charakterizuje most, známy z Monetovho obrazu. Ochutnávka známeho vína Rossese. Odchod do Sanrema, mesta, v ktorom sa koná známy hudobný festival. Po krátkej prehliadke historického centra presun do malebného prímorského mestečka Cervo s úzkymi uličkami a kostolom San Giovanni Battista, týčiaceho sa nad morom. Odchod na ubytovanie. Fakultatívne večera.

3. deň:
Po raňajkách presun do Janova, krásneho mesta s mnohými historickými pamiatkami: Perlou je určite katedrála San Lorenzo z 12 stor., nemenej zaujímavé sú Piazza della Vittoria s impozantným víťazným oblúkom, Piazza de Ferrari, divadlo Teatro Carlo Felice, Piazza Dante s rodným domom Krištofa Kolumba, palác San Giorgio, kráľovský Palazzo Reale a obísť sa nedá ani starý prístav. Zachoval si mnoho budov z minulosti a hlavnou atrakciou je veľké akvárium (druhé najväčšie v Európe) a Morské múzeum. Odchod na ubytovanie. Fakultatívne večera.

4. deň:
Raňajky. Odchod do romantického prímorského mestečka Camogli, pre ktoré sú typické farebné domy na terasách, pomaľované pestrými farbami. Plavba loďou pozdĺž divokého pobrežia Portofínskeho mysu k románskemu kláštoru San Fruttuoso z 8. stor., odrezaného od sveta. Pokračovanie loďou do malebného Portofina, ktoré je obľúbeným miestom fotografov, aj talianskej smotánky. Na záver sa zastavíme v známom letovisku Santa Margherita di Ligura s krásnou promenádou a plážami. Možnosť kúpania. Návrat na ubytovanie. Fakultatívne večera.

5. deň:
Raňajky. Dnes sa presunieme na krásne ligúrske pobrežie. Deň strávime v chránenej divokej oblasti Cinque Terre (UNESCO), s päticou dediniek, ktoré boli až donedávna takmer neprístupné po súši a skoro neznáme pre turistov.  Z mesta La Spezia absolvujeme plavbu výletnou loďou so zastávkami v pobrežných dedinkách Vernazza a Manarola. Odchod na ubytovanie, fakultatívne večera.

6. deň:
Raňajky. Presun na letisko do Florencie, odlet do Viedne, následne transfer do Batislavy.


Ubytovanie:
5 x v hoteli 3*.

Stravovanie:
5 x raňajky.


Doprava:
Letecká, autokarová počas pobytu.


Celková cena zahŕňa:
Leteckú dopravu Viedeň – Nice, Florencia/Bologna – Viedeň. Transfer BA – letisko – BA. Miestnu dopravu počas výletov. 5 x ubytovanie s raňajkami v hoteli 3*. Ochutnávku vína.  2 x plavbu loďou. Sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za jednolôžkovú izbu. Doplatok za 5 večerí. Vstupy. Pobytovú taxu. Cestovné poistenie.

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Text:

Naše kontakty

CA Travel Point, s.r.o.
Sídlo:Medená 5
Bratislava 81102



0944 /316 686
office@catravelpoint.sk
ponuky@catravelpoint.sk

Zapísaná v OR SR
Bratislava I, oddiel:Sro,
vložka č.103485/B

IČO: 48 109 941
DIČ: 212 00 48 469
IČ DPH: SK212 00 48 469

Zastúpená:
Mgr. Martina Repášová,
Mgr. Andrea Repášová,
konatelia

BANKA: Tatra Banka
IBAN: SK27 1100 0000 0029
4900 2554


 

MÁME OTVORENÉ


PO   09.00 - 17.00
UT   09.00 - 17.00
ST   09.00 - 17.00
ŠT   09.00 - 17.00
PI    09.00 - 17.00
SO   MÁME ZATVORENÉ
NE   MÁME ZATVORENÉ

 

 

 

 

0944 / 316 686