Riu Touareg - Časť Iba Pre Dospelých

Destinácia: Kapverdské ostrovy, Boa Vista, Santa Monica
Kód zájazdu: 1319279
Cena od: 1 307 €
Príplatky od: 0 €
Pobytové zájazdy
Len pre dospelých

Výber termínu

16.09.2024 9 dní First Minute 1 307 € +0 € odlet: Bratislava letecká

Riu Touareg - Časť Iba Pre Dospelých

TV basketbal chladnička,minibar kozmetický salón salón krásy diskotéka jacuzzi, vírivka masáž volejbal wellness, spa bazén morská voda tenis bazén vyhrievaný detské ihrisko miniklub vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž fitness centrum trezor animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od letiska: 25 km
Vzdialenosť od pláže: 0 m

Poloha:
V pokojnej časti na južnom cípe ostrova BoaVista, 25 kilometrov od letiska.

Vybavenie:
Vstupná hala s recepciou, hlavná reštaurácia, reštaurácia s obsluhou (kapverdská, talianska, ázijská a gril - nutná rezervácia), 5 barov, diskotéka, karaoke, obchod so suvenírmi. 3 bazény so slanou vodou (lehátka, slnečníky a osušky zdarma), veľký bazén (v time prihrievaný), bazén v časti pre dospelých prihrievaný, detské ihrisko, detský klub, Wi-Fi (zdarma).


Wellness:
Zadarmo: fitness, para, jacuzzi (od 18 rokov)
Za poplatok: masáže, kozmetické a relaxačné procedúry

Izby:
Dvojlôžková izba: centrálne ovládaná klimatizácia, stropný vetrák, telefón, Wi-Fi, satelitná TV, malá chladnička, varná kanvica, vlastné sociálne zariadenie (kúpeľňa, vysouček vlasov, WC, trezor, balkón alebo terasa, minibar (zdarma, pravidelne doplňovaný, vrátane alkoholu), izby bližšie k pláži + ďalšie služby v hotelovej časti pre dospelých: Kulinarium reštaurácia s obsluhou (1x týždenne, nutná rezervácia na recepcii), bar pri bazéne s Wi-Fi zdarma, bazén s Whirlpool (v zime vyhrievaný), cca 26m2
Suita: suita v časti pre dospelých: navyše výhľad na more, obytná časť s pohovkou, šatňa, kúpeľňa s hydromasážnou vaňou, sprchovací kút a bidet, cca 41m2

Možnosti stravovania:
All inclusive (pozri popis all inclusive).
All inclusive:
24 hodín, zahŕňa raňajky, obedy a večere podávanie formou bufetu. V priebehu dňa občerstvenia, neobmedzené množstvo rozlievaných nealkoholických a alkoholických nápojov miestnej výroby aj importovaných. Je možné čerpať v miestach a časoch určených hotelom.

Pláž:
Piesočná pláž. Lehátka, slnečníky a osušky zadarmo

Športová ponuka:
Zadarmo: posilňovňa, parný kúpeľ, jacuzzi (všetko od 18 rokov), animačné a zábavné programy, tenis (rakety amíčky za zálohu), ihrisko na rôzne druhy športov, plážový volejbal)
Za príplatok: masáže, salón krásy, vodné športy mimo priestorov hotela - scuba diving atď...


Zábava:
animačné a zábavné programy


Náš názor:
Club hotel svetovo známeho reťazca RIU patrí k najluxusnejším a najlepšie vybaveným hotelom na celom kapverdskom súostroví. Komplex leží priamo pri krásnej piesočnatej pláži a svojimi službami na vysokej úrovni určite uspokojí všetku klientelu. Areál je rozdelený na dve ubytovacie časti - časť iba pre dospelých (nad 18 rokov) a štandardnú časť pre bežných klientov a rodiny s deťmi. Časť „iba pre dospelých“ ponúka nadštandardné služby a zariadenia, ktoré môžu využívať iba hostia tu ubytovaní (napr. samostatná reštaurácia s obsluhou či veľký bazén – cca 250 m2 s barom). Rodinné izby sú potom najbližšie k detskému ihrisku, areálu pre deti a detským bazénom, ktoré sú v zime prihrievané.

Karty:
Visa, MC

Web:
https://www.riu.com

Internet:
Zadarmo: Wi-Fi v celom areáli

Poznámka:
Rozsah a kvalita vyššie uvedených služieb a aktivít môže byť ovplyvnená zavedením prípadných hygienických či protiepidemických opatrení v danej destinácii.

Odletová taxa : NIE

Víza: občania EÚ víza na Kapverdy nepotrebujú

Platnosť pása: min. 6 mesiacov po návrate z destinácie

Poznámka: v hoteli sa hradí vládna turistická taxa cca 2,50 EUR/noc/osoba nad 16 rokov za maximálne 10 nocí. Pre vstup na Kapverdy je nutná úhrada letiskovej bezpečnostnej taxy (tzv. TSA taxa), ktorú je možné zakúpiť v rámci zájazdu (viac ako 3 pracovné dni pred odletom; nutné dodať číslo a dátum platnosti cestovného pasu). TSA taxu je možné zakúpiť aj online alebo po prílete do destinácie.

Služby delegáta: delegát iba na telefóne

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Text:

Naše kontakty

CA Travel Point, s.r.o.
Sídlo:Medená 5
Bratislava 81102



0944 /316 686
office@catravelpoint.sk
ponuky@catravelpoint.sk

Zapísaná v OR SR
Bratislava I, oddiel:Sro,
vložka č.103485/B

IČO: 48 109 941
DIČ: 212 00 48 469
IČ DPH: SK212 00 48 469

Zastúpená:
Mgr. Martina Repášová,
Mgr. Andrea Repášová,
konatelia

BANKA: Tatra Banka
IBAN: SK27 1100 0000 0029
4900 2554


 

MÁME OTVORENÉ


PO   09.00 - 17.00
UT   09.00 - 17.00
ST   09.00 - 17.00
ŠT   09.00 - 17.00
PI    09.00 - 17.00
SO   MÁME ZATVORENÉ
NE   MÁME ZATVORENÉ

 

 

 

 

0944 / 316 686